Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kar csííííí naplója


Roki Vili [272917 AL], gazdája Kar csííííí
2020-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/272917
2020-12-18

Mióta álltatod magad azzal hogy nincs más választásod? Mikor veszítetted el ennyire a reményt?
Hogy lehettél velem olyan magasan ha nem egymáshoz tartozunk és miért járok akkor még mindig a fejedben ennyire miközben új életet kezdtél? Te is tudod mélyen belül, a lelkiismereted is tudja csak nem akarsz tudomást venni róla. Viszont hogy velem voltál a legmélyebben? Te tényleg azt mondod hogy életedben mellettem voltál a legmélyebben?
Úgy tűnik sikerült elfelejteni, hogy mi volt előttünk és ezzel tök jól szemlélteted hogy mennyire próbálod eltorzítani az összképet..
Menekülés... Furcsa egy dolog. Mennyire meg tud változtatni valakit.
Azt mondod új ember lettél? Miért? Azért mert új munkahelyed van? Vagy attól hogy máshogy jársz haza? Vagy épp attól lettél, hogy más barátod van? Tudod azért mert máshol laksz és mással vagy, az ahogy gondolkodsz, ahogy jár az agyad, a belső tulajdonságaid semmit sem változtak. Csak más akarsz lenni mint aki voltál. Megint menekülsz, nem csak előlem de saját magad elől is és azt hiszed ha más embernek érzed magad mindent lezárhatsz magad mögött. Azt hittem megtanultad már, hogy van ami elől nem tudsz elszaladni, persze ha akarod fel tudod égetni magad körül, és te pont ezen vagy.
Bár azt nem értem hogy mióta lett a mi kapcsolatunk ennyire mérgező. Megbeszéltük, hogy voltak sérelmek és fájt mindkettőnknek, de sose utaltunk kettőnkre úgy mintha egy olyan kapcsolat lett volna amiben "felégetjük egymást". Nem is értem te miért gondolod így. De úgy néz ki tényleg máshogy gondolkodsz már. Sose égettük fel egymást és sose fogjuk mert mi nem ilyenek vagyunk, maximum a fejedben létezik ez.

Viszont ha tényleg ennyire kimerít ez az egész, jobb ha nem piszkálok bele az új életedbe. Muszáj volt még egyszer megprobálnom tenni valamit mert úgy éreztem ezt nem veszíthetjük el.
De te el akarod.

Ps: Ő nem hagy magunkra az életünk zűrzavarában. Ő mellénk lép, hogy velünk lehessen. Az Ő jelenléte pedig minden esetben békét eredményez.

Ezek voltunk mi.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat