Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
2021-001-es direktíva

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
2021-001-es direktíva

2021-01-03

"Katonák! Akik az elmúlt három évben a jó ügyért küzdöttetek!

A főbázis elbukott. Kevesen élték túl, veszteségeink jelentősek. Az Orion-köd-szövetség 1 igen, 10 tartózkodás mellett kihátrált az Ellenállás mögül. John Wallner seregei kiűztek minket az aszteroida-övből, a kisbolygók térségéből. A mentőakció kudarba fulladt, sok jó emberünk pusztult el. A maradék jelen pillanatban az E.F.E.-I fele tart. Az ügyeletes Lidérc Atya a maradék csapatokat arra utasítja, hogy a lehető legmesszebb alakítsanak ki ideiglenes táborokat a túlélők befogadására. A sylván vezetés utasítja az összes sylvánt, hogy az Orion övet messze kerüljék el. Mindennemű fegyveres összetűzés szigorúan tiltott - legfőképpen a civil lakosság rovására.

A Lidércek háza utasítja a kinn lévő csapatokat, hogy további utasításig az Ellenállás minden nemű, fajú és etnikumhoz tartozó személyzete új főbázisnak való helyet keressen. A bolygó/kisbolygó legalább légkörrel rendelkezzen, valamint alkalmas legyen agrikulturális művelésbe való bevonásra - amennyiben lehetséges.

Mindazonáltal a Lidércek Tanácsa szigorúan megtilt minden katonai fellépést, bosszúhadjáratot az Orion rendszer ellen - lévén, hogy csak az Orion-V határolódott el tőlünk. Önvédelem engedélyezett!

Katonák, Felkelők, mindennemű tagjai! A mai napon szövetségünk válaszúthoz érkezett. A szövetségeseink immáron nem szövetségeseink többé. Senki nem tudja, kiben bízhatunk, kiben nem. Vészterhes időket élünk. James Hoggett, az E.F.E.-I örökletes elnökének halálával az Ellenállás nagyon sokat gyengült. De - és ezt ne felejtsük el - a történelem során sosem volt arra példa, hogy egy velejéig romlott rendszer örökké fennmaradjon! Az igazság mindig is győzött, és győzni fog!

Lidérc Atya beszélt, kilépett. "

(Szakítás történt, amit nem tudok elfogadni. Ami nem helyénvaló. Ami felülírja az eddig tett erőfeszítéseimet. Ami segít új otthonra lelnem. Ami segít felednem a két lányt, akik megfutamodtak a legnagyobb szükségek idején. Ami miatt talán gyilkolnom kéne. Ami miatt fel kéne magam akasszam. De nem teszem egyiket sem. LidércAtya/Ral OFF Riverwood, GvS, Dragonlord él, és élni fog! Járunk majd még a napfényben. Járunk még a fellegekben, az égben, a csillagok útján.)

Elrendeztetett:
Minden, ami visszahúz:
Már emlék csupán...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat