Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2021-04-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2021-04-11

Nemrég végignéztem a Végállomás gyermekei c. sorozatot, aminek egy megtörtént sztori az alapja. Van belőle könyv is, ami még részletesebben kifejti a történetet. A könyv írója, Christiane, 12 éves korában szokott rá a tudatmódosító szerekre, és tulajdonképpen ezt a 3 évig tartó korszakát meséli el. A helyszín Berlin, és az ottani fiatalok lecsúszott életébe is nyerhetünk betekintést. A drogfogyasztás kemény valóságát kapjuk az arcunkba. Láthatjuk, hogy a rossz családi körülmények, a szabadságot korlátozó szabályok és a fiatalságot érintő céltalanság hogyan vezet életek teljes tönkremenéséhez, ahhoz a ponthoz, ahonnan szinte már lehetetlen visszajönni.
Megrázó és elgondolkodtató volt a sorozat. Nagyon jól bemutatja az "egyszer fent, egyszer lent" érzelmi hullámzás állapotát.
Amikor egy pár órára minden tökéletes, és elhiszed, hogy jobbra fordulnak a dolgok, akkor hirtelen az arcodba tolja a rideg, szörnyű valóságot, amiből csak egyetlen menekvés van: újra eljutni az extázis állapotába. Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy a "lent" egyre elviselhetetlenebb lesz, és egyre gyakrabban akarsz "fent" maradni, mire teljesen kiüresedsz belül, az életed pedig egyetlen dolog körül forog majd, hogy a függőséged kielégítsd.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat