Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2021-05-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2021-05-08

Kedves Naplopó!
Mi minden történt velem. Még van 7 percem a magam által előírt netezési időmből. Ma szombat. Terveim között szerepel:
1./ Kiteregetek, gondolom kimosott a mosógép, szárítót nem indítottam be, mert megszárad az erkélyen remélem.
2./ Takarítás, mert kell, de kihagynám, viszont nem tehetem.
3./ Főzés. Levest még elképzelhető, hogy a takarítás előtt felteszem. Fácán lesz, van egy fácántyúkom. Eddig csak fácánkakasból készítettem, mert azt lehetett lőni, de az utolsó vadászaton engedték a tyúkot is, így lett egy tyúkom is. Nem tudom milyen lesz az íze, de egyesek szerint ízletesebb a kakasnál, de majd meglátom. Második féle, a combjából és melléből készült szaftos husi lenne, de arra ráérek még délután is, mert rajtam kívül nem lesz itthon senki.
4./ Jó lenne elmenni infraizzót is venni. A papagájoknak kellene, mert fáznak. Olyan érzékenyek! Ezt csak 12-ig tudom megtenni, mert addig van nyitva a bolt, ahol nem is biztos, hogy van ilyen izzó. Tegnap voltam megnézni, de a huncut bolt már 17 órakor bezárt, így zárt ajtókat találtam csupán.
5./ Terveim között szerepel még édes pihenő egyedül - álmodozni jó!
6./ Ha időm engedi -miért ne engedné -álmodozom ismét- töpörtős, hajtogatott pogácsakészítés is, ha mindennel végzek csak akkor!
Velünk mi történt? Barb pénteken megy ismét állásbeszélgetésre, féltem, mert nem helyben van és ismét buszoznia kellene, de hátha jó helyet találna, megérdemelné és tudom szeretne ott dolgozni, de nem tudom milyen a főnökség és ő bírná-e, de bízom benne ettől függetlenül, csak a sok csalódás miatt féltem. Velem mi történt? Nem is tudom. Kaptam béremelést, nem sokat, de jól esett, főleg most, hogy négyhavit visszamenőlegesen megkaptam (jó lenne minden hónapban ennyi plusz -álmodozom-), örültem neki persze, de ezzel jöttek az irigy kollégák is (ez mindig van). Be vagyok oltva mindkét oltással, talán lesz harmadik is. Nem érzem védettnek magam, próbálok vigyázni -lehetetlen, aki emberek között dolgozik-. Barb is megkapta mindkét oltást, Andris hétfőn veszi fel az elsőt -ő is fél tőle, én meg féltem őt-. Ma Bp-re mentek az ikeába, ezért vagyok egyedül, én csak a rendelést adtam le (csak mosogatószer tárolót kértem). Nézegettem az ingatlanokat Barbnak, elszomorított, hogy eladták gyorsan, ami nekem tetszett. Persze még nincs meg az anyagi fedezetem rá, de ettől függetlenül nézegetem, hátha a lottóhúzás - álmodozom, mint mindig-. Jövőhéten szerdán továbbképzés, félek tőle, mert nekem alapképzésem sincs hozzá, de továbbképzésem lesz, a vizsgától még jobban félek. Erről jut eszembe Barb letette jeles eredménnyel a pedagógiai és családsegítőt is (nem tudom miért, nem tudom elképzelni ebben a szakmában, max. bölcsi és oviban, családsegítés nem az ő profilja, de egy szakmával ismét több, amiben nem fog használni, mint tisztára az anyja). Hajrá Ditte, várnak a feladatok!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat