Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2021-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2021-08-09

Kedves Napló!
Hétfő, félek a mai naptól. Délelőtt szűrővizsgálatra megyek megint. Ilyenkor aggódom, de majd holnap vagy, amikor lesz eredmény többet tudok, addig meg felesleges izgulni mondja a logika, de az érzelem mást mond.
Mi is volt hétvégén. Szombaton tartoztunk Barbbal egy úttal oda és vissza az ördögnek, majd sikeresen megoldottunk egy problémát, igaz nem egyedül, hanem szükség volt segítségre, de a probléma le lett tudva.
Hétfő új hét, új lehetőségek és új félelmek is. Legyünk túl rajta, amit az első bekezdésben írtam és teljen el egy hét és többet tudok. Most 9.30-ra kell mennem, ismét a munkahelyről megyek el, ez van, lógok, de mások is ezt teszik szerintem. Hajrá Ditte, ne síránkozz! Keress magadnak idézetet!! Mik is voltak múltkor, amik segítettek? Igaz más dologra, de ráhúzható erre a feszültségre is! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Tehetetlennek érzem magam, pedig nem kellene. Ismét a logika és az érzések ellentéte. Hajrá Ditte, csak add magad (na ebből sem lenne semmi jó, mert akkor itthon gubbasztanék, amit nem tehetek). Hajrá, tedd, amit tenned kell!! (Ez már jobb!!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat