Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kontinuitás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kontinuitás

2021-08-22

Továbbra is rémálmaim vannak - bizonyos körülmények között. Ma hajnalban sem volt ez másképpen...

Pontosan nem emlékszem minden részletére - rémlik a jelenlegi lakhelyem, meg hogy VALAMI elszabadult. Arra is emlékszem, hogy Vándortársam felhív, de nem tudok mozdulni - alvásparalízis az alvásparalízisban. Amikor mégis kijöttem a paralízisből, sikerült meglássam a telefont - Vándortársam azt írta a nem fogadott hívásomra SMS-ben: "Na mindegy. Akkor nem kereslek." Ekkor bejött valami szar. Nem tudom, mi a tök volt az, de NAGYON NAGY, és mérsékelten ijesztő. Kimenekültem a házrészből, aztán uzsgyi fel az emeletre - emelet romokban. Tudtam, a földszint nem biztonságos. Velem volt a gázpisztolyom, és anyámék egykori szobájában kerestem oltalmat. Hanem hallom, hogy valami jön fel. Fegyver felránt, remegő kézzel kiront a lépcső tetejére, hogy célba vegyem - anyámat. Anyám lebaszott, hogy a fasznak vettem meg azt a szart, és majdnem félrelökött. Visszarohantam a szobába, ahonnan mindenféle furcsa fény szűrődött ki. Na, anyám bebújt a fürdőbe, én meg döbbenten láttam, hogy a lépcsőt elzárja egy csomó bútor, és fadoboz - ennyi cuccunk szerintem a valóságban nincsen. A morgás egy fiók alól jött. Letapostam. A hátborzongató morgás, fémes csengések, és nem evilági fények megszűntek. Kikészülve rogytam le anyámék egykori hálójában - a nyitott ablak felől erőteljes, éles morgás hallatszott: Valahol a távolban egy gyerek MEGLEPŐEN jól, és erőteljesen utánozta a versenyautó hangját. A közelben vörös és zöld tűzijátékokat lőttek fel - mintegy zöld-vörös függönyt vonva az éjszakába. Verejtékben úszva, adrenalintól dübörgő fülekkel ébredtem fel.

Maga a nemrandi állati jól sikerült - ha bejönnék a hölgynek, nem kellene kétszer mondania hogy menjek. Egy baj van csak - ott lakik, ahol a két nyomorhozó lakik. Szabadulnék Szigetközétől. Lelkileg és testileg. Kies táj, amit sivár, fenyegető pusztaságnak látok. Elvileg a táj én vagyok. Gyakorlatilag a tájon tájidegen vagyok. Vasízű fenyegetések. Várakozások. Jéghideg éjben forró láz. És egy végzetesen rossz döntés. Nem... Ez a hely NEM az otthonom. Sosem volt, és sosem lesz az. Hála égnek Jóboszi (mert így fogom hívni) meg Pestet rühelli. :DDD Jól van. Ha meg kell baszódni, meg kell baszódni.
Nekem a Tündérkertekben lesz a "szanatórium". Amikor az egész mindenséget is magam mögött hagyom. Messzemenő fogadalmakat nem teszek. Azzal tele a blogom. De kezd a remény újra feléledni. :)))

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkapcsolati-problemak__11304131-ilyen-baratnovel-mit-lehetne-kezdeni

Ma olvastam ezt a kérdést. Mondjam azt, hogy betalált?

Szerencséje a Röfikémnek (gyengébbek kedvéért: Nyomorhozó párja), hogy ugyanezt nem játszotta be.
A válaszom EZ lenne:
Brávó! A szemembe is meg mered ezt mondtani, de büdös patkány? Mi van, te kutyaszopó? Harckocsi volt a reggeli, hogy ilyen kemény gyerek lettél? Nulla vagyok? Gyere, és mutasd meg! Vagy megyek én oda - de abból nem lesz köszönet. Leolvasod még az Opel alvázszámát, kisköcsög! Anyád-apád testvéred nincsen geciszájú! Búcsúzz el tőlük... :)))

Nyomorhozó megkapná emellé a magáét pluszban - hat lángost is vernék neki. Csak a miheztartás végett. ^^ Egyél szart, rohadék! No matter the consequences. Hit them, with everything we have!

Aki velem háborút akar, az készüljön arra, hogy a Birodalom nevében elszabadítom a poklot. Készülök a NAAAGY visszatérésemre. Készülök arra, hogy teljesen függetlenedjek. Az enyém legyen az utolsó ütés. Feltelt a tököm azzal, hogy az alapvető jámborságommal visszaéljenek. Játszhatunk a rosszabbik játékszabályok szerint is. De abból hogy köszönet nem lesz azt látnoki képességek nélkül is láthatja bárki...

Igazából majdnem status quo - a háború tovább dübörög a fejemben. Még mindig triggerelnek dolgok. De már igazából kevésbé. Csak hagyjanak békén. Ne keresztezzék az utam. Ennyi az összes elvárásom. Ha megteszik - én ismételten szólok... Reflektálnék egy régebbi bejegyzésemre:
https://teveclub.hu/blog.pet?id=973163
Nem teljesen analóg a helyzet. De tartalmaz pár intelmet, amit a mindenkori ellenségem véssen az eszébe. De nagyon.
Mi az mégis, ami változott? Kezdem visszanyerni magam. Van igényem megvalósítani a terveimet. Vigyázat! Itt jövök, és NAGY vagyok. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat