Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
És még egy...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
És még egy...

2021-12-06

Kibaszott Dömsöd... Mocskos, kibaszott Dömsöd! Takarodj a fejemből! Rohadék gyászkoporsópuszta...

Ismét azzal álmodtam. Bár inkább olyan Tápióbicske utca feelingje volt a helynek. Az egykori házunk egy romhalmaz volt - az udvaron konkrétan hegyekben állt a szemét, meg a gedva. Mindenhol romok, roncsok, sitt, törmelék... Bemenvén a házba minden poros volt - a (valóságban sosem létezett) berendezés is. Minden. Mintha ezer éve nem járt volna ott senki. A kályha (ami konkrétan álmomban búboskemence volt) kellemes meleget adott. Első alkalom, hogy nem jéghidegnek éreztem. Az egyik ablak egy félig bedőlt csűrre hajazó objektumra nyílt. Olyanra, mint ami tetszőleges amerikai szellemvárosban látható... Az ablakon nem akartam kimászni, hát kimentem, és az épületet megkerülve megláttam, hogy mennyire gáz is az. Ekkor jutott eszembe, hogy itt anomália van: Egy lezárt házba hogyan juthat be bárki is befűteni?! A nap vagy lemenőben, vagy felkelőben volt - bár szerintem lemenni készült (közel ennek a dolognak az omega fázisa?!) . Megkerültem a csűrt is, aminek az egyik oldala konkrétan hiányzott. Ott volt egy korcsma. Ott az öreg pásztorok sokat meséltek arról, hogy milyen volt azelőtt Dömsöd. Meséltek a (nem létező?!) focipályáról. Meg hogy mennyit hozzátettek az "elvtársak" anno. A házunk falánál a kemence mellett hajléktalanok hédereztek a búboskemence mellett. Ekkor több kollégám, és volt kollégám jelent meg a korcsmában, és a kültéren, egy hatalmas kerekasztal mellett foglaltak helyet. Ott volt régi nagy szerelmem még a Neorómai Birodalomból, ahogy emlékszem rá. Csalfán elmosolyodott, majd egy korsó sörrel a kezében maga is leült az asztalhoz.
Ott volt szívem jelenlegi hölgye is, a Nyúlistennő. :))) Mondta: Szolgálatban van, de valami alkoholmentest igyunk azért meg. Hát megittunk valamit (eperízű cucc volt), és utána kerestem a buszmegállót. A nyárfák gyengéden surrogtak a háttérben, ahogy a nap bukott le a horizont mögé.

Azt hiszem, ez az omega fázis. Valami örökre elveszett, ez nem kétséges. De... Az új élet csírái már ott vannak a földben. Csak öntözni-gondozni kell őket.

UPDATE 23:16: A várva várt omega-fázis bekövetkezett. Megtettem, amit meg kellett. Most pedig szétrombolom az oltárokat. Mindegyiket.

Gyerekek, ez kurva jól esett. Szemétnek lenni, és megmondani a frankót. Letapostam nyomorhozót. Kegyetlenül. :D Kicsit talán még nekem is fájt. Öröklakásokra mégy, kedves nyomorhozó. Semmi emberi nem maradt benned. Bugswatter - az vagyok. :))) Nem voltam szent, és kurva jól esett.

Hibáztatni engem a saját elbaszott döntésedért - undorító takony dolog. Ahogyan letagadni a kapcsolatunkat alfától omegáig. Ahogy ez az undorító szar történik. Hányok tőled. A családodat képtelen vagy elfogadni. Hogy várhatod el, hogy szeressenek, ha nem vagy képes szívvel szeretni? Hogy várod el, hogy elfogadjanak, ha nem vagy képes elfogadni másokat? Hogyan várhatod el hogy tiszteljenek, ha képtelen vagy tisztelni bárkit is? Sehogy. Nincsenek jogaid itt. Lehetőséged van arra, hogy mindenki életéből eltűnj. Ha az OVB-s kutyák seggét nyalod, akkor dögölj meg. Mert egy selejt vagy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat