Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
El fogom veszíteni...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
El fogom veszíteni...

2021-12-12

...azt, aki most számomra a legdrágább. Nem érzi. Nem figyeli az arcomat. Nem veszi észre, hogy fizikai fájdalmat okoz azzal az istenverte szónak a kiejtésével. Mennem kéne. De akkor miért nem állok tovább? Gyakorin (nagyon szeretném remélni, hogy) inspirálom azokat az embereket, akik hozzám fordulnak. Ugyanezekkel a problémákkal. Akkor én miért nem megyek? Mit ad nekem az illúzió, amiből többé nem kérek...? És mit gondol? Majd tartom az esetleges párjának meg neki a gyertyát? Hát ki vagyok én?! Minek néz engem?! Süket? Nem érti? Nem látja? Nem veszi észre? Nem látja, hogy nem birtokolhatja csak a b**********t? (Nem bírom azt a gyűlöletes szót kiírni...). Süket. Nem érti. Legalább is nem akarja érteni. Nem látja, de leginkább nem akarja látni. Nem veszi észre, mert nem látja és nem érti - de legalább is nem akarja. Mit gondolt? Hogy majd megelégszem ennyivel? Ennyire tuloknak tűnök?

Egy dolog maradt nekem. És abból nem fogok engedni. A saját élet a Tündérkertekben.

Kellene hajat mossak. Borotválkoznom kellene. Nincs erőm.

Elég volt a vegetálásból.

Ez nekem rettenetesen megalázó.

Nem veszi be a gyomrom. Már nem.

Úgy odabasznék labundy péternek, és szabó péternek. Ütni-rúgni mindkettő álszent pofáját.

Ebben az országban túl sokan vagyunk. Kevesebben kellene lennünk - külföldi utánpótlás nélkül. Legyen csak ötmillió ember - de mind becsületes.

Hála égnek csak lelki fájdalmam van. Ezt most tudom viselni. Jobb, mint a kibaszott üresség. Vagy mint egy fog, egy gyomor, vagy egy derékfájás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat