Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
És eltelt egy teljes hónap!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
És eltelt egy teljes hónap!

2022-03-28

Jeles napot ünneplünk majd holnapután. Előrehozom, mert nem akarok erről is lemaradni.

Igen, holnapután 7 éve dolgozom bejelentve. Iszonyatosan nagy szám, banyek! Ha anno valaki azt mondja nekem, hogy megélek mindent is, és a kaland csak akkor kezdődik, kiröhögöm.
Kezdeti lelkesedés, szép lassú kiégés. Belekeseredtem olyan emlékekbe, ami már 2014-ben messze túlhaladottabb volt, mint amekkora jelentőséget tulajdonítottam neki. Nyárra halott ember voltam. Júliusban mindennap meghaltam egy kicsit. Szép halál volt. Fényes napon, zöldben, a frissen vágott fű illatával meghalni kicsit - tudván, hogy valahol Agárdon éppen füvet nyírnak. Megesküdtem, hogy legközelebb a legkisebb évfordulóra is szabadnapot kérek. Bármire, ami azokra a bizonyos nyarakra emlékeztet. Vagy arra az őszre, télre, tavaszra... Jól tettem. Egyedül lehettem a fájdalmaimmal. A Patakpart segített feldolgozni az emlékeket. Voltaképpen sem itt, sem ott nem voltam. Sehol... De a hűséges Patakpart magához ölelt. Ezer virággal. Ősszel is, télen is, tavasszal is. Mindig. Mindenkor. Akkor lettem függője a Végtelen Útnak. Ahol - ha kimentem oda - mindig meghaltam egy kicsit. És ahogy sorvadtam, egy másik részem erősödött. Még akkor nem tudtam, de erősebbé váltam minden egyes csalódás után. Mindennap. Teljesen új személyiségem lett. Egyszer flagelláns, egyszer vándor, egyszer harcos... Egyre több és több dolgot építettem magamba. Hihetetlen. Olyan szürreális. Olyan... Felfoghatatlan. Az éjjeli séták Vándortársammal. Amikor az életet fejtegettük, de csak a felszínt karcoltuk meg. Éppen eleget ahhoz, hogy szárba szökjenek ifjúi lelkesedésünk. Akkoriban azt hittem, leértem a gödör aljára. Nem tudtam, milyen tévedésben vagyok...
Új munkakör, új kihívások... Már a dátumok dátumok voltak. Egyre több és több dolog, ami visszariasztott az élettől. Ahogy a lesérülésem után tapasztaltam is. Az új munkahelyemen. Majdnem súlyos baleseteket okoztam, sokan nem tudnak elvonatkoztatni attól, amiket akkor vétettem. Viszont az az ősz csoda volt. Maga a csoda. A füstös-karcos levegő a mai napig boldoggá tesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat