Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-04-05

Kedves Napló!
Ma reggel 0 fokot mutatott a hőmérő, 2 fokkal melegebb, mint tegnap. Reggel már jobban éreztem magam 6 napja betegeskedtem, 3 nap szabadságot vettem ki, holnap már munka és másodállásba is kell mennem, hosszú lesz a nap, de bírni kell. Szeretem a munkáimat (nem volt túl meggyőző), csak a köztes lükeségeket nem (ez meggyőző volt).
Mai feladatok:
- Ebéd főzés, carbonara tészta lesz. Eddig még nem készítettem bolti ízesítőpor-szószból, de most az lesz. Terveim között szerepelt még tojásleves is, nem tudom, hogy lesz-e hangulatom készíteni, majd meglátom.
- Mosás. Még mindig nem jött meg a szervízből a mosógép. A napi szennyes és az ágyneműből a lepedő mosás lesz. Egészen hozzászokom a mosógép nélküliséghez. Kevesebb lesz az áramszámla csak jelentősen több a vízszámlánk. Az öblögetéshez sok víz elmegy, dehát kevés vízzel nem tudom kiöblíteni.
- Jó lenne boltba is menni. Fogy a tea, mert jelentősen sokat iszom. Kellene hárs, diófa, borsmenta tea. Szuper, hogy felsoroltam, ettől függetlenül nem lesz meg.
- Jó lenne valamit sütni, kenyeret vagy lekváros buktát, esetleg kiflit.
- Pihenni nagyot, mert holnaptól be kell pótolnom az elmaradt munkáimat. Ezért nem jó szabadságra menni, mert helyettem nem csinálja meg senki.
- Gyógyszertárba is kellene menni, mert a felhőbe felrakattam a család gyógyszereit, de persze nem váltottam ki, pedig a fizetésemet is megkaptam, most jól le fogom csökkenteni.
- Múltkor nyertem a lottó (a minimális összeget), azt is ki kellene váltani. Jó helyen, mert mellette van egy ruhás bolt, ahol azonnal el is tudom költeni, mint múltkor.
Ennyi feladat mára. Lassan szűröm a borsmenta teát (diófát) nem találtam (venni kell).
Szép napot Lavors, érezd jól magad a sivatagban, ahogyan símogatja a patád a homok és szellő a tested!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat