Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Elszakadt a cérna, PONT.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Elszakadt a cérna, PONT.

2022-04-11

Nyomorhozó, szemétláda fostos ribanc, te! Líviák utolsó resztli maradéka! Te, aki szemrebbenés nélkül hazudoztál bele a pofámba. Te, aki miatt a mai napig el szokott kapni a dühroham! Te, aki minden vagy, csak az nem akinek mutatod magad!
EZÉRT megérte. Gratulálok neked! Nagyon okos és ügyes vagy! Most van egy szaros albérleted, amikor lehetett volna öröklakásod is... Jaj! El is feledtem: Te mindenhol "Brühühü, szeeeenveeeeeeedsz! Oááá!" Hányingerem van a mocskos léhűtő szaros fajtádtól! Éljen az "Asszonysutyorgó", ahonnan a mi kapcsolatunkhoz remek útravalót adott pár semmirekellő megélhetési anyuka! Éljen a fiatalabb nővéred, aki remek tanácsokkal látott el, hogy hogyan kell a mi kapcsolatunkban viselkedni! Meg hogyan kell a kialakult helyzetet kezelni. Éljen az ostobaságod, és tapasztalatlanságod, valamint az ehhez párosuló OLTÁRI nagy arcod. Meg a megbízhatatlanságod.
Tudom, mit akarsz. Bevasalni a férfiakon a kis sérelmeidet. Ám ha igaza van a CSATORNÁNAK, akkor én ebben nem vagyok partner. Hányok tőled. Gondolom már meg is van a következő ember, akit majd szédíthetsz. Egy és egy negyed évnyi szaros szórakozásért egy közös jövőt, egy közös életet, egy közös világot eldobni, elpusztítani a legnagyobb árulás. Az a fajta, aminek szebb korokban a sortűz, a kivégzés, és az akasztás volt a jutalma. Nőj fel, kérlek. Egy biztos: IDE nem jössz vissza. Hozzám - ha van valakim, ha nincs - nem vezet vissza utad.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat