Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nyelek egyet...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nyelek egyet...

2022-04-28

Végül felgyűlt a faszom. Elküldtem egy félkész e-mailt - ez sosem vallott rám. És sosem vallott rám az, hogy a barátaimat ENNYIRE hanyagoljam. És azért abban igaza volt Feketeszárnynak, hogy nem szabad hanyagoljam őt.

De 13 éve mondom neki ugyanazt. Ezerfelől körüljártam a témát. Az utóbbi időkben amikor viszont mesélni kezdtem valamit, tuti biztosan elment a téma a picsába. Mintha nem érdekelte volna... Nem nagy dolog - nem én vagyok közvetlen életveszélyben, ez sajnos/szerencsémre tény. De azért... Azért rosszul esett na.

Nyelni azért nyelek egy kurva nagyot, mert a levelemből SÜT az, hogy összecsaptam. Az a mákom, hogy több gondolatomat leírtam ide TC-re, már csak ki kellet másolni/fejteni. Leírtam. De nagyon nem vagyok nyugodt - SŐT! Attól félek, hogy ilyen ótvar fos módon fogjuk lezárni ezt a 13 évet...

Szeretnék igazán jó barátja lenni. De a szavaimnak egyre kevésbé van hitele, egyre kevésbé van elfogadva. És 13 év alatt ugyanarra a problémakörre elmondtam már kb mindent is.
Amik viszont új tényezők, azoknak a megoldásához kevés vagyok. Nem csak az a rémisztő, hogy RAJTAM túlnőtt. Az az igazán ijesztő, hogy az összes érintett minden kompetenciáján túlnőtt. És emiatt vagyok szomorú.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat