Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-04-30

Kedves Napló!
Ma van az április hónap utolsó napja, a héten még azt gondoltam, hogy lesz 31. is, de áprilisban nincs, holnap már május 1. és egyben anyák napja is. Most 7.oo óra és 8 fok van. A hétvégén középiskolai ballagások és hétfőn érettségik, kíváncsi leszek a kérdésekre, remélem lesz időm megnézni őket (nem tudom, hogyan fog alakulnia jövő hetem munka után mennyire lesz időm bármire is, de remélek).
Barbuskám ment Bp-re Danival suliba, szegénykém elkapott valami vírusos hasfájást, két nap táppénzen volt, majd szabadságon, hétfőtől dolgozik, igen ilyen ez a kórház. Kicsit én is elkaptam Tőle, de nekem erős gyomrom van, csak kissé viselt meg, de még diétázunk erősen, több, mint két hete van benne szegénykém. Ma nem alszik itthon, remélem tudja tartani a diétát. Ma egy szigorú előadóval lesz órájuk, kissé félt, mert még nem találkozott vele, állítólag ő írta a szóbeli kérdéseket.
Andrisnak begyulladt a fogának gyökere, most gyulladáscsökkentőt szed, hétfőn megy röntgenre, persze magánba, mert az sztk-ban rossz a gép, amit nem is csináltatnak meg, hiszen minden dokinak van magán gépe, grrr. , remélem gyorsan túl lesz rajta, tudom ő jól bírja az ilyet, de most is panaszkodott reggel, hogy fáj nagyon, ettől függetlenül ment dolgozni most szombaton is.
Én itthon vagyok még mindig mosógép nélkül, több, mint egy hónapja. Minden nap mosok kézzel, nincs is ezzel gond, csak szőnyeget és ágytakarót nem mostam eddig (nem is tervezem őket kézzel mosni), de kész lehetne már...
Mára medvehagymás krémlevest terveztem, de most, hogy Barbus nincs itthon elképzelhető, hogy készítek egy bablevest. Andris említette, én mondtam, hogy Barb miatt nem készítek, de hogy nincs itthon lehet, hogy az lesz ebédre sonkával, csak egy napos adag. Délben Andris hazajön ebédre.
Anyunak vettem csokit és magazint, már csak virág van, amit venni kell és persze, amiket hétvégén szoktam vinni nekik. De elképzelhető, hogy a hétvégi dolgaikat ma viszem el, hogy Andrisék ne lássák mennyi mindent viszek (kiakadnának tőle).
Sokat idegeskedek, iszom a citromfű teát is. Reggel szoktam egy friss citromfű levelet beletenni a zöldteámba a munkahelyen, de tegnap este már ittam herba citromfű teát is, mert a napi nehézségeket nem akartam a családra kivetíteni. Észrevettem, hogy egyre jobban szoktam feszült lenni, ezzel bántom a családot és nem akarom. Legalább én legyek összeszedett (szerintem mindig az vagyok), csak sokszor kiborít a mások hozzáállása.
Beérett a gondolat, hogy bableves lesz, így talán nem kell másodikféle, vagy csak valami könnyebb pékárút dobok össze vagy sem... Még be kell áztatni a ruhákat, rendet csinálni és megnyugodni.
Hajrá Ditte ügyes vagy/leszel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat