Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Az elmúlt napok margójára

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Az elmúlt napok margójára

2022-07-16

Egyre nehezebbek a gondolataim. Nem tudok nyugodt szívvel kimondani sem olyat, hogy szeretem. Nem kívánom. Nem akarok elmenni hozzájuk, mert rettegek, hogy mikor robban a bomba. Számomra világos, hogy nem velem tervez - illetve csak azért tervez velem, mert haszna van belőlem.
Tegnap nem ezt mondta. De egyre inkább az az érzésem.

Tegnapelőtt blue on blue történt. Párom első napja mint kisfőnök, és egyből jött egy esemény. Az egyik kollégánk beivott, és agresszív lett. Nem kommentálom nemezisem intézkedését sem, hogy flegmázott bele a rádióba, és nagy ímmel-ámmal küldött rendőri segítséget.

Van még egy reménysugaram az életemben. Nem merem abba sem beleélni magam. Sőt! Én már semmibe nem tudom magam beleélni. De minél erősebben próbálom kiszorítani az agyamból, annál erőteljesebben tolakodik vissza. Ez jó eséllyel rossz karmát szülne. Mert ettől én még ezerszer csalódottként, ezerszer összetörtként is, megkopott becsületességgel is jobb vagyok.
De mégis... Nem tudok attól az egy apró gondolattól szabadulni. Tüzes napfényként égeti magát vissza.

Néha jobb lenne egyedül. És menni, menni, menni - Agárdra is jó lenne elmenni. Hat éve nem jártam ott. Balatonfenyves is hiányzik. Csopak? Rettenetesen hiányzik. Borzalmasan hiányzik. Galyatető is hiányzik. Tatabánya, Bánhida, Környe. Egye fene az a tetves Ráckeve is. Egerbe is el akarok menni. Visegrád... Nagymaros... Szolnok... Szombathely... Még Győrbe is el kellene menjek. De nem tudok. Nem tudok, mert ha én javaslok a jelenleginek programot, TUTI hogy mást akar. Nem járhattam/nem járhatom végig a magam kis El Camino-ját. Mindezt úgy, hogy folyton dolgozik. Csak dolgozik. Mást sem tesz.

Néha jobb lenne egyedül. Foglalni egy éjszakára egy szállást. És menni a picsába. Hív a messzeség. Hívnak zarándokutam állomásai. A múlttól a jelenig. Jelentől a jövőbe. Jövőből a múltba...

...és lehet, hogy ha valaha eljutok még Dömsödre, kivárok éjjelig, és megteszem. Egy üveg vodka, meg egy doboz gyógyszer. És ott vége a dalnak - legközelebb majd jobban csinálom, kimaxolom a lehetőségeket. Ismételten: Akire vágyom, nyilván nem akar tőlem semmit. Aki van, az nem tart méltónak magához. Ez az érzésem legalábbis jelen pillanatban. Dobozban élek, és a dobozból az egyetlen kiút a sniccer. Van mellettem egy sniccer. Mit teszek?

- Megpróbálom kivágni a doboz oldalát.

A doboz jóval erősebb anyag, mint amit a szike visz. A doboz karcolásaiból sikolyok hallatszanak, és vér folyik. Mit teszek?

- Felvágom az ereimet.

Jó éjszakát!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat