Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Akkor azt hiszem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Akkor azt hiszem...

2022-07-31

...kilőttem az első lövedéket. :))) Hosszú-hosszú idő után MOST effektíve szembefordultam az engem támadókkal. Túlcsordult a pohár, és most mocskos dolgok jönnek. Elegem lett a mindenből is. De ezúttal vissza fogok ütni. Súlyosan. És egyik a másik után fog kihullani.

Tavaly emlékszem annyit írtam: Lerobbant a páncélom, hogy újat növesszek. Tévedtem. MOST jött el az idő igazán.

Álmaimban mostanában időről időre megjelenik három nőalak. Az egyik egy kora negyvenes, a másik közép harmincas, a harmadik kora húszas. Általában nem szólnak, csak felmutatnak kártyákat. A kártyák vagy színesek, vagy ábrák vannak rajtuk. Tegnap délután csak ketten jelentek meg, és tudtam velük pár szót beszélni. Ez sajnos csak a hogy vagytok-hogy vagyra korlátozódott. Másra sem. Sajnos azelőtt felébredtem, hogy tudtak volna válaszolni...
A kártyáikon egyrészt egy érdekes ábra volt. Olyan volt, mint egy kerék, ami sarkított csúcsú négyzetnek is lehetett nézni. Leginkább egy logóra vagy egy idegen írásjelre hasonlított, ahogy a díszítópontja megcsillant. A többi kártyán betűk voltak, amik... Ha jól emlékszem először a RQS, majd az AST, végül a STA betűket adták ki. Sajnos nem értem a kártyák végére.

De érdekes. Felettébb érdekes...

Lapzárta után...

https://youtu.be/4lhxm6_aqAA

Кино - Электричка

Я вчера слишком поздно лег, сегодня рано встал,
Я вчера слишком поздно лег, я почти не спал.
Мне, наверно, с утра нужно было пойти к врачу,
А теперь электричка везет меня туда, куда я не хочу.

Электричка везет меня туда, куда я не хочу (2 раза).

В тамбуре холодно, и в то же время как-то тепло,
В тамбуре накурено, и в то же время как-то свежо.
Почему я молчу, почему не кричу? Молчу.

Электричка везет меня туда, куда я не хочу (3 раза).

Ugyanez angolul:

Yesterday I went too late to bed, this morning woke up too early
Yesterday I went too late to bed, I barely slept
I should have probably gone to the doctor, this morning
But now the train takes me to where I don't want to go

The train takes me to where I don't want to go (2 times)

On the platform, it's chilly but at the same time warm
On the platform, the air is full of cigarette smoke, but at the same time fresh
Why do I keep silent, why don't I shout? I keep silent.

The train takes me to where I don't want to go (3 times)

Hát gyerekek... Ez kurvára átjön. Többszörösen is... Emlékeztet azokra az időkre, amikor a kurva ráckevei hév tetves vonalán róttam végtelen köreimet. Akkor is, ha éppen kurvára nem volt hozzá kedvem... "A HÉV oda visz, ahová nem akarok menni". Az "elektricska" ugyanis az kb megfelelője a mi HÉV-ünknek.

Kora hajnalban kelés, indulás... Utazás az éjszakában... Végül nagy nehezen megérkezés Dunaharasztiba. Üres állomások, szitáló köd, sötét... Még akkor volt olyan, hogy HIDEG. Pedig csak három évet megyünk vissza az időben.

"Miért vagyok csendben? Miért nem ordítok? Csak csendben vagyok..." Ugyanezt hányszor átéltem! Tökölön is... Szanaszét sebzett ujjakkal, Dömsödről hazafele... Hazafele pedig éreztem, hogy nem akarok visszamenni Dömsödre. Egyetlen kívánságom van. Egy nagyon mély, és nagyon őszinte kívánságom. A mai eszemmel/tapasztalataimmal vissza tudjak menni 2019-be. És átvegyem a saját helyemet. Ne félj, olyan rend lenne csinálva, hogy az nyolcfele ágazik!

Néha eszembe jutnak dolgok, amiket csinálhattam volna másképpen. Amiből nem szabadott volna engednem. Keményen... Csak keményen. Mint állat. Elveszett egy olyan kellemes, és szabad élet, amit nagyon visszasírok. Amikor effektíve nem tartoztam elszámolással sehova. Amikor magamnak csináltam mindent. Nem akarta elemi erővel senki sem megmondani a véleményemet. A mostani életemben egy dobozban élek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat