Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-08-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-08-25

Kedves Napló!

Felébredtél Lavors, szép reggelt Neked! Mi is történt velünk? Voltunk a Balatonon, szép volt, jó volt, rövid volt. A legjobb, hogy nem kellett idővel foglalkozni, volt, amikor volt és közel volt a víz, ami nagyon kellemes volt, volt... eltudnám képzel hosszabb időre is a szabadságot.

Ma csütörtök,18 fok 6 óra 29 perckor. Remélem szép idő lesz, mostanság hüvösek voltak, ahogy hazaértünk, de jót ígér az időjárás előrejelzés.

Találtam egy aranyos könyvet, amit olvasok esténként, Andris töltötte fel az e-bookra, jó lenne már olvasni, de még csak reggel van, majd estére. A nyaralásra is vittem könyvet, egy nap olvastam, viszont reggel, illetve hajnalban a teraszon, jó volt és hazafelé a vonaton, az is jó volt, és a könyv is.)) Úgy érzem bő szókincsem van, ahogy érzem a volt is kedven szavam, fáradt vagyok és reggel van. -Ezek a létigék-

Család, Andris dolgozik, tegnap csinált bolonyait ma ebédre, jó, hogy este nem kellett főznöm. Barb is dolgozik, holnap mennek Szlovákba ultra spartanra Danival és a családjukkal, nagyon aggódik, elméletileg 10 órát lesz oda Dani, ő addig a családdal, remélem nem lesz baja, de miért is lenne, fél kicsit-nagyon.

Csütörtök, holnap péntek, hosszú péntek. Nem gondolkodom túl, Ditte nem!! Indulnom kell, mert vár egy másik hely, amiért a fizetésem kapom. Hajrá mai nap, hajrá Lavors!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat