Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-09-19

Kedves Napló!
Ma hétfő és 9 fok van, mostanság elég sűrűn esik az eső, éppen most nem, de éjjel esett és tegnap és tegnapelőtt is.
Ma szabadságon vagyok.
Terveim (én tervezek, ki fogja végezni?):
1./ Bekapcsolom az aszalót, most készítem a télire való szárított petrezselymet, amit hétvégén vettem meg a piacon (húzós volt az ára 150,- Ft csomója és 10 csomóval vettem, elégnek kellene lennie egész télen, csak meg kellene csinálnom)
2./ Rendet kellene tenni a konyhában, nagyon nagy a káoszt, rengeteg mosatlan, tegnap Andris készített vacsorát pizzát, többfélét, ami nagyon finom volt, de amilyen káoszt tud csinálni a konyhában, szinte lehetetlen, sok zsíros edény, millió kis edényke, jó pár kanálka, kés, keverőedény, mindenütt maradék stb.
3./ Összekeresni a holnapra való ebédhez valót, amit ma kell megcsinálni, szaftos hósgombócos spagettit terveztem, tuti főzőtejszín kell hozzá még és nem tudom mi még, még csak egyszer készítettem és persze kivenni a fagyasztóból a darált húst.
4./ Anyut kísérni kardiológiára, mert apu várja az ebédhordóst, neki kell kifizetni a heti vagy havi ebédpénzt. Remélem nem találnak problémát a kardiológia területen anyunál, bár nagyon kevés a pulzusa, tegnap 55 volt, nekem 85. Féltem!
5./ Ezt követően el kell kezdenem főzni keddre, mert kedden már nem leszek szabin.
6./ Szabi-szabi, de 16.00 órakor kell mennem másodállásba, mert ott nem lesz szabadság.
7./ Tegnap befestette Barbuskám a hajam, ilyenkor másnap vagy még aznap kimosom, mert nekem túl zsíros hatása van. Ilyen ez a feték sajnos, de legalább befogja az ősz hajszálaimat. A hennafesték sokkal barátságosabb, de sajnos az nem fogja be az ősz hajszálaimat.
8./ Jó lenne festeni is. Van egy őszi képem, amit ilyenkor kellene befejeznem, tavaly ősszek kezdtem, csak nem volt időm rá, kb. fele készen van. Jó lenne, de félek, hogy nem lesz időm rá.
9./ Jó lenne még a húsboltba is elmenni zsínak valót venni, de nem tudom, hogy hétfőn nyitva van-e. Hétköznap soha nem járok ilyen boltba, mert munkaidőm kezdetekor még nincs nyitva, a végén, pedig ismét nincs nyitva. Túl sokat dolgozom, kevés idő jut itthonra. De sajnos nem nyertem a lottón, így élveznem kell a munkámat, hogy legyen benne valami jó. Talán csak az a jó benne, hogy van fedél a fejem felett és ad valami pénzmorzsát. Nem tudom mit hoz a jövő.
10./ Nem találok tizedik feladatot, talán egy porszívózás jól jönne még vagy meglátogatni Anitát, inkább utóbbi, mert szükségem lenne a pozitív hozzáállására (elment a cégtől és most érzem, mennyire jó volt, hogy ott volt mellettem, a hiányt akkor érzem, ha nincs ott, ez emberi dolog).
Szép napot Ditte, ha csak tervezgetsz nem lesz belőle semmi, HAJRÁ!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat