Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Most lett elegem a cégemből...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Most lett elegem a cégemből...

2022-11-24

Na most elég volt. Tegnap találkoztam éjjeles előtt Nyulammal (kolléganőm), aki érdekes történetet mesélt.

Az egyik kolléganőnknek a helyi főhalljakend nekiszegezte a kérdést: Nem akarna-e lediplomázni (40+-osan), mert kevés a diplomás nálunk (teszem hozzá olyan helyen, ahova pont irreleváns a diploma, mert nem azon a gecis papíron múlik, hogy valaki tud-e elsősegélyt, utastájékoztatást adni, tud-e agresszív emberekkel zöld ágra vergődni).

Kérdem én: MIRE FÖL? Nem értem a dolgot. Itt vagyunk egy csöves cégnél. Itt rohadjuk el az életünket. Baszogatnak bennünket több oldalról. Jó szót nem kapunk. Járatják a közvetlen feletteseinket. Beosztják a szabadidőnket - ilyen oktatás (itt jegyzem meg, olyan időszakos oktatásra járok, amilyen munkakörben egy napot nem dolgoztam, de a saját munkakörömére is járjak el, meg menjek stresszkezelésire. Jó hogy nem tartanak etika/vallástan órát. Meg nem hívnak emellé drag queen-eket elfogadási propagandát tartani... Mint mondtam: Mindezt a pihenőidőmből elvéve) olyan orvosi. Folyamatosan beleugatnak mindenünkbe. Még jó, hogy a hajviselet, meg az arcszőrzet nincsen terítéken. Tiszta Észak Korea kezd lenni ez a hányás. Ez a cég NEM AD SEMMIT. Nem kapunk nyelvvizsgapótlékot, nem kapunk lakhatási támogatást, nincs egészségpénztárunk a cégnél... Jó, hogy műszakpótlék, táppénz, meg szabadságpénz MÉG van! Kurva jó - de már nem motivál. Fizetné a cég a diplomát? Aligha. Verjem magam adósságba, azért hogy egy csöves cégnek robotolhassak éjjel-nappal, ünnepnapon, mindenkor. Megneszelték anno nyár végén, hogy van pisztolyom. Ne félj, olyan balhé volt belőle, hogy az valami nagyon kemény... De utasbarátok vagyunk (értsd: Teli szájjal szopjuk ki a csövesfaszt...), meg se védhetjük magunkat. Ki kíváncsi erre? (Inkább... Ki nem kíváncsi erre. Mert én nem. Már nem...)

A tarot csomagomba valahogy belekeveredett egy lap a magyar kártyából. Nevezetesen a makk alsó - Harras Rudolf - lapja. Utánanéztem, hogy mit jelent... Valaki elárul. Nos... Többrétűen történik a dolog. Kollégák, vezetőség, mindenki is... Olyanok is, akiknek aztán SOSEM ártottam.

Elég volt. Inkább megyek ugyanezen óraszámban (nevesítve: Állás-másodállásban) takarítani dupla ennyi pénzért, mint hogy ezt a mocskot csináljam. Hányok ettől a dologtól...

Nem fogok ezeknek a köcsögöknek pitizni aprópénzért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat