Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kápmegyer - Álmok?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kápmegyer - Álmok?

2022-11-25

Zsiráfomnak sikerült feltépnie bennem egy sebet. Egy igen fájó sebet. A jégpalota mellett van egy erdő - kimentem egyet oda sétálni.

Az erdőn keresztül vezet egy autóút, meg egy járda. Onnan mentem el a mindezt keresztező földútig. Csapattam egy jobbost a sorompón át, és megindultam. Tettem lélekben egy időutazást - messzebbre, mint szoktam. JÓVAL messzebbre, mint szoktam...

A szürkületi félhomályban újra végigéltem a kedvenc tavamhoz való sétákat, és az erdőben tett kellemes szombat-vasárnapi kiruccanásokat. :))) Behúnytam a szemem, és kiszállt belőlem a fájás. Ismét 14-5 éves voltam. És BOLDOG. :))) Ismét eszembe jutott, amikor az ofp.gamezone.net-en böngésztem a jó kks Operation Flashpoint-modokat, miközben a Nightwish - I wish I had an angel-je bömbölt a fejemben...
Utána átértem az erdőn, és amikor a palotához visszaindulva irányba álltam, jutott eszembe pár régi álmom.

Az egyikben a baloldalt lévő háztömbök közt rohangáltam. Bíbor alkony lepte meg a tájat, de nem tudom hogy pont ott mi a gyászt kerestem. :D Csak a lassíts táblán látható, valóságban nem létező torz Michelin-baba rémlik, amint vizorral eltakart arcán kézzel-lábbal integet.

Jobbra... Ezerszer megálmodtam, hogy szürkület, hideg van. A fasor mögött egy parasztház áll, ahol ott bulizik minden szerettem. Hideg, és felhős az ég, de nincs rossz hangulata. Benn: Körülüljük a terített asztalt. Kinn sört iszunk, és nem gondolunk a gonddal. :)))

Ritka alkalmak, amikor a feltépett sebekért kárpótol az elmém. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat