Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Patrik...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Patrik...

2022-12-18

https://vm.tiktok.com/ZMFtFdy6r/

Kevesebbet kellene ezen az istenátka TikTokon lógnom.

Kis háttérinfónak azt tudnám mondani: Már átéltem ezt egyszer. Az eredeti videóban, amiről ez a faszcumizó ugatott, leírta, hogy vissza kellene hozni a zaklatást, mert túl sok az ilyen emberevő démon-fílingű ember (ld goth-ok, metálosok, etc.), meg nem tekinti ezeket embernek.

Néztem a videót, és ledöbbentem. Már nagyon rég voltam suliban. Nota bene: 32 éves vagyok. 12 éve érettségiztem le. Szégyenteljesnek tartom, hogy megmaradtunk azon a szinten, amikor kénytelen voltam egy társaságra kést rántani. Meg belengetni az egykori osztálytársamnak, hogy átvágom az óvodás öccsének a torkát, ha még egyszer gecizik a barátaimmal, és lehet hogy az anyjába is beleállítom a bicskát. Meg ugyanez... Jock-ék rendszeresen belengették Bánathozó megerőszakolását. Nem véletlenül volt a kezem ügyében az eszköz, amikor az a bizonyos Kellner folyton ott ólálkodott körülötte.

Most, konkrétan 15(!!!) évvel később, megint ezeket a köröket futjuk? Oké... Általában militarista kinézetem van, de kifejezetten az ilyen "emberevő démonokat" szeretem. Mindenesetre kis geci patrikocskának belengettem TikTokon anno, hogy visszakerül a combtokomba a stukker, sőt a vipera is. Egy rossz mozdulat, és olyat rábaszok, hogy ott csuklik össze. Aztán hazamegyek hozzájuk, apját anyját megkötözöm, és habizti lelocsolom benzinnel. :D Meg megnyitom a gázcsapot.

Nem elég nagy ez a kurva világ mindannyiunk részére? Nem elég ez a kamuválság, meg ez a háború a szomszédban? Még ez is kell? Hányok ettől, baszki... Mert kinek ártanak ezzel a goth-ok? Ki a jó büdös faszomnak?! Elegem van. Ez is azoknak a műve, akik nem bírják elviselni a diverzitást, nem bírják azt, hogy más is létezik ezen a kurva világon...

Most már ez kibaszottul háború. És ezúttal ÉN vagyok az agresszor.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat