Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-12-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-12-26

Kedves Napló!
Ma hétfő, karácsony második napja, 17 óra 35 perc, az időkép szerint 9 fok van, tehát nálunk nem volt fehér karácsony. Fáj a fejem, fáj a mandulám, nem igazán vagyok egészséges, de nem vagyok covidos a teszt szerint. Mi minden történt? Pénteken vettem át egy elimerést a megyeszékhelyen (pénz nem járt hozzá), hurrá, nem is tudok neki örülni, engem ezzel nem motiválnak. Ne érts félre azzal sem motiváltak volna, ha pénzt adtak volna hozzá, volna-volna... Szép elismerés, hazahoztam Barbi és Andris látta, majd kedden felteszem az irodába a többi közé, had irigykedjenek a többiek.
24-én Andiéknál voltunk, este jött a hír, hogy anyu covidos lett. Ne ijedj meg, anyu nagyon erős egy jött-ment covid nem vette le a lábáról, én félholt voltam, lázban kínlódtam, míg ő párat köhögött, pici hőemelkedés és mára 26-ra nyoma sincs a vírusnak, azért a szüleim más generáció, az ő szervezetük többet tud az enyémnél.
25-én félholtan feküdtem annyira fájt a mandulám, késő délután jobb volt, talán a sok pihenéstől. Éjjel a fájdalom miatt nehezen megy az alvás.
26. hétfő van (karácsony másnapja) ma, még mindig nincs étvágyam.3 napja csak pár szem halat ettem (jesszusom holnapra nincs hal). Fáj nagyon a mandulám, alig tudok nyelni és beszélni is. Most készítek kamillás hársteát. Ez utóbbit még nem próbáltam, ezen kívül már más igen. Tegnapra fogytam két kg-ot, karcsúsító kúra.
Holnap munkanap, de nem dolgozom még, nem így volt tervezve, de jókor jött. Szerdán már reggel beindul a munka, rengeteg lesz és másodállásba is mennem kell. Vicces, de még a munkahelyei e-maileket sem néztem meg (nyugodjak meg megnézem), tudom mindenki 24 órában dolgozik még karácsonykor is, lesz feladat bőven. Remélem nem lesz nagyobb baja a mandulafájásomnak, minden elkövetek, hogy ne legyen, de már 8 napja tart, hát ingyon-bingyom (talán segít) tálibe, tutálibe-málibe huss és elmúlik. Andris sokat segít, ő készítette a halakat is el, most is pizzát süt. Barbnál itt van a barátja, én meg agonizálok, de nemsokára megjön a havi ciklusom is, elképzelhető, hogy ez is közbejátszik a lassú gyógyulásnak (éles logika), no hajrá gyógyulás, sál-sapka Lavors Neked is és teázz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat