Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Na, EZÉRT nem akarok családot...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Na, EZÉRT nem akarok családot...

2023-01-06

https://vm.tiktok.com/ZMFwCxsVg/

Szerintem nézzük meg, és értelmezzük az ott elhangzottakat... Utána döntsük el, mennyire éri meg hülye kurvának gyereket baszni.

https://youtu.be/aO1RxTxDyug

"I don't want no one
I don't need no one
I take no lovers in my bed
I don't want no one
I don't need no one
The flames are burning down to the end..."

UPDATE 2023.08.06.: A videó - mily meglepő - már nem elérhető. Nem baj, kirakom ide a reddit sztori linkjét:
https://www.reddit.com/r/Divorce/comments/8s7qy3/6_month_laterdivorcing_my_husband_was_a_huge/
Akkor gyerekek: Figyelmesen olvassátok el. Ha valaki, BÁRKI, AKÁRKI hasonló élethelyzetben van, mint az OP szerencsétlen exférje, korra nemre etc-re való tekintet nélkül: Futás! Szoktam osztani a férfitársaimat is, de ez az eset kiverte nálam a műbrokit.
Talán ott kezdem, hogy mi az, hogy nem volt abúzus?! Ki is csalta meg a csávót?! Ki látott neki a neten becsmérelni a csávót, lejáratva "orszāg-vilāg" előtt - ráadásul hazudott összevissza? Ki gecizett állandóan csóró hapsival - folyamatosan cseszegetve őt minden szarért? Ki látott neki sóhajtozni a megkönnyebbüléstől a váláskor? Na ki?! Persze... A sünimanó a hagymahintójából, hétfő éjjel, miközben a hímes nagy faszával integetett a világnak, a bakon meg ott ült az Öreg Rezső... Valóban... Nem tudom, honnan veszi az ilyen a bátorságot, hogy 1.) igazolja a saját képtelenségét arra, hogy feleségként és anyaként IS funkcionáljon, ráadásul úgy, hogy EZT AKARTA (minden tekintetben - úgymint dolgozó nő, családanya és feleség), 2.) a saját képtelenségét leplezve annyit mondjon, SOSEM volt abúzus. Kevés undorítóbb, aljasabb formáját tudom felsorolni az abúzusnak, mint a megcsalást. És ha a járulékos szarokat is beleveszem, akkor konkrétan égnek a végtagjaim, hogy odamenjek ehhez az emberi hulladékhoz, és a csalópartnerével együtt addig rúgdossam őket, amíg eléggé nem fáj nekik. Az a baj, hogy hamar elszállna nálam a sulyok, és valószínűleg péppé ütném őket...
A másik... Én sokmindent megértek. Azt is értem, hogy oltári nehéz olyan élethelyzetekbe beleszokni, amik ugye addig ismeretlenek voltak az adott emberek előtt. Apuka és anyuka szerepköre (ugye a régi rendszer szerint, nem tükrözi a saját véleményemet) felcserélődött. Apuka nehezen szokott bele, hogy IGEN, ott kell lenni a gyerekekkel, vinni kell a háztartást, dolgozni is kell, anyukára is kell időt szakítani. Ezek IGENIS fontos dolgok. Nehezen szokott bele, és lassan - legalábbis a nagyságos ténsasszony ízlése szerint. Nincs rálátásom az akkori mindennapjaikra. De apuka magához képest IGENIS szépet fejlődött. És én innen azt mondom: Büszke vagyok rá, és mondanám, hogy több ilyen ember kéne (de nem akarnám ezeket az embereket ilyen elbaszott dögkeselyűk elé lökni). Főleg, hogy a számára kvázi addig ismeretlen szerepkörben eljutott egy bizonyos szintre. Anyuka meg addig mit csinált? Semmit! Csak a kárt okozta a családnak. Ja, meg jól keresett... XD De hogy tételesen lebontsuk a dolgot... Mit gondol ez az anyagpocsékolás?! Mit kommunikál úgy globálisan az internet népe felé? Azt, hogy hölgyekurak, áldozzátok fel önmagatokat egy hálátlan szar oltárán, és emellé legyetek a világ szemetei, mert az önfeláldozás zsoldja ez?! Jelen pillanatban 33 vagyok (rohan az idő esztelen, és nem öltöztet fel, ha minden dalom meztelen). Nálam egyszerű a képlet. Sajnos túl sokszor égettem meg magam ahhoz, hogy akarjak még ilyesmiben gondolkozni (igen, tisztában vagyok vele, hogy nem elbaszott gyökerekhez kellene igazítanom az életvitelemet, meg a faszságaik által kellene önigazolást keresnem, hogy miért jó nekem a szar). De mondjuk ott vannak a neten fiatalok. Tinédzserek, meg fiatalok a felnőttkor hajnalán. Mit gondol, ha leír az OP egy ilyet, mit gondol? Hogy fognak viszonyulni egy párkapcsolathoz? Komolyan fogják tudni venni a párkapcsolatot, mint intézményt, vagy inkább mentik a bőrüket? Tartsd ki mind a két orcádat, és leszakad a fejed? Add a szíved az egyik kezeddel, és nyúlj a másikkal a hegesztőpákáért, vagy mi a faszom?! Igen. Párkapcsolatban mind sérülünk egy bizonyos ponton, ez természetes... Vannak nézeteltérések, vannak összezörrenések... De ez a szint, ami itt kifejtésre került, az NEM a sima sérülés/koccanás...
Mit gondol az OP, mit érzett az exférje, amikor egyik napról a másikra soha semmi nem volt jó neki? Mit érzett akkor, amikor tálalta, hogy meg is csalta, ja és válni akar? Mit érzett, amikor az utolsókat rúgta lelkileg, de az utolsó erejével még fel akarta emelni a dugóhúzóba került gépet - hozzáteszem: sikertelenül? Hasonló utcában jártam már. Konkrétan már kevésbé vagyok merész ha azt mondom: nincs új a nap alatt számomra...
És az a megkönnyebbült sóhaj a dolog végén... Mindezek ismeretében kezdek megnyugodni: Vannak nálam SOKKAL szarabb emberek. De sokkal szarabbak. Akik mindenféle szégyenérzet nélkül taposnak át az állítólagos szeretteiken, anélkül, hogy akár a pillanat tört részéig is belegondolnának abba, hogy a másiknak ez hogy esik... Direkt nem írom, hogy átérezzék a súlyát annak, hogy mit tettek, mert EZ a fajta erre alkatilag képtelen. Hányok ettől. És már várom, hogy ugyanez a bélféreg megszólaljon: Hol vannak a rendes férfiak? Ott ahol hagytad, baszdmeg! Illetve... Szanaszét törted, mert úri kedved azt diktálta, mert anyád-apád minden szart megadott neked, mert el voltál kényeztetve. Csak azt se felejtsd el, hogy a romokból meg valami egészen más született... Vagy FOG születni. Konkrétan a legszarabb rémálmaid teljes, életnagyságú, IRL manifesztációja.
Ja! Talán a hab a tortán, legnagyobb pofátlanság az az, hogyha a szükség nem vitte volna rá, akkor az életben eszébe nem jut, hogy hé! Van egy ember az életemben, akit hazavárok (állítólag). Amúgy meg... Nem, nem gondolom, hogy BÁRMIKOR is vissza akarja/akarta úgy igazán kapni. Az önismeretig is csak akkorra jutott el, amikor válaszokat kezdett keresni, lévén hogy, amikor már a szart kellett bekanalazni amit főzött, ne félj, már mindjárt nem ízlett neki. Persze... Az is egy hozzáállás, hogy megpróbálja ajándékokkal megvenni a gyerekeket... De - ha magamból indulok ki - 200 darabos TSSD, vagy Tim Mee Toys kiskatona szett SEM adja vissza azt a meghittséget, amit egy ép és egészségesen működő család adhat (HA EGYSZER MINDKETTEN AKARTÁK AZT A KURVA CSALÁDOT, BASSZAHATBA!).
A randiélményeken meg már csak röhögtem, annyira szánalmas... Szerencsétlen ótvaros gyökér majomnő... És akkor vagy otthon döglik, vagy a terapeutánál, de amúgy arra is egy életképtelen, hogy egy baszott kukát kitegyen, meg egy mosást betegyen... A főzést már ezeknek fényében meg sem merem említeni... Hát ne basszunk már lovat a gödörben!!! Én szingli férfiként is ugyanúgy kiviszem a szemetemet, mosok-főzök, ellátom magam - két munkahely mellett IS. Mert kibaszottul senkire nem számíthatok ilyen mundán dolgokban. Nekem nincsen egy jótündér keresztanyám, vagy egy varázsrókám, urambocsá' exem, aki majd gondolkozik helyettem, mert jajj-jajj elmértem magam. Nem ám, tisztelt hölgyek és urak (más kérdés, hogy méltóságomon alulinak érezném, hogy meghoztam egy felnőtt döntést, és akkor akivel kibasztam, attól kérek segítséget. Vagy olyantól, aki még nálam is nyomorultabb helyzetben van...)! Ez meg? Ez egy életképtelen, aljas köpedék... Ez egy dologhoz ért: Reszeltetni magát ide-oda a mindenkori párkapcsolata mellett... Meg randizgatni... Ja, de azt sem, mert a "lelkiismerete" (A MIJE?!) nem engedi, brühühü! Egyem meg a szívedet, te anyagpocsékolás! Van aztán bőr a pofádon, hogy a fehérlepedős ratykófasza tekeredjen a nyakadra! Ez no comment így. És akkor EZEK a disznófülűek akarnak NAAAAGY ELSÖPRŐ NYÁLAS ROMANTIKUS SZERELMET ÁTÉLNI! Mert az aztán megoldja a becstelenség kérdéskörét...! Baszdmeganyád! Ha a legjobb elérhető sem elég jó, akkor mégis mit vársz, majd megjelenik neked a love-dzsinn, és kívánhatsz tőle hármat? Vagy mi a kis rókafaszom?!
Igen, az OP-nak küldtem egy privát üzenetet. Hirtelen felindulásból. Kifejtettem, hogy ki vagyok, elmondtam a történetemet, és megfenyegettem: Úgy bántalmazza ezt az embert, hogy megkeresem, és bedarálom. Akkor is, ha ehhez egy fosos tutajon kell átevezzem az óceánt.
A magam részéről azt mondom: Ezt többé senki nem kapja meg. Miért akarjak kötődni AKÁRKIHEZ, aki utána eldob mint a rongyot, és még én takarodjak el abból a házból/lakásból, amit a két kezem munkájával építettem - direkt vagy indirekt módon?! Ahhoz, hogy egyáltalán legyen motivációm ehhez a moslékhoz, nem elég ha a kezdetekben minden pöpec. Békeidőben könnyű habizti vérszerződést kötni, baszdmeg! Igen, ELVÁRÁSOM a mindenkori partnerem felé a gyermektelenség. Nem, nem fogom a más gyerekét SEM nevelni - nemhogy a magamét. Akkor kell az én utamat választani, amíg lehet. Ha nem jó, akkor rendben van, de nem egymást keressük. És ez a végleges. Soha többé ezt a szart. Feleség/barátnő NEKEM, mint individuumnak, nem LÉTSZÜKSÉGLET. Tény: Néha hiányzik, hogy velem legyen valaki, vagy valakihez hazatérjek... De! Amikor eszembe jut mi az ára, akkor inkább leteszek róla. Hogy értsétek: Kb ma vagyok egy éve szingli. Egyre erőteljesebben az az érzésem: Ez vagy jó ideig így marad, vagy végleg. Többet ér a lelki békém, mint az állandó cseszegetés. Meg sokszor értelmesebb beszélgetéseket folytatok magammal, mintha ugyanezt egy esetleges barátnővel folytatnám le. Magamért felelek. Nem kell a másik hülye döntéseit elszenvednem. Nem függök mástól. Ja hogy te három hónap ismeretség után férjet/apát keresel? Azok az idők elmúltak. Sajnos többek bebizonyították: Nem szabad szívvel szeretnem. Vannak a családom/barátaim. Őnekik ott vagyok, övék a szívem. Tény és való, hogy limitáltabban mint anno, de ott vagyok. Most az élet engem kérdez. "A nőknek nem fog tetszeni..." Tényleg? Nekem is nagyon sokminden nem tetszik. Többek között az értelmes kommunikáció hiánya. A megcsalás. A hazudozás. Külső jegyekbe meg inkább bele sem megyek... XD De azzal is tisztában vagyok, hogy senki még csak érintőlegesen sem kíváncsi a véleményemre, és mivel senki nem kíváncsi rá, én sem vagyok nyitott mások véleményére. Ennyi. Az a réteg meg amibe az OP is tartozik, az meg fogjon két vedret, egy taligával, oszt hordja el magát a faszba, és a halott rokonainak a nemi szerveivel játsszanak - ne olyan emberek életével, akik TESZNEK értük! Azért a lófasznak is van vége!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat