Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
2023-01-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
2023-01-14

2023-01-14

Ismét jeles napot ünneplünk ma. Ismét hóttvéletlenül jutott eszembe, hogy anno ezen a napon mit is ünnepeltünk valamikor.

Ezen a napon indult meg az életemnek egy olyan szakasza, amelynek nagyon sokat köszönhetek, de nagyon sokat ki is vett belőlem.

Azon a kellemesen hűvös, napos vasárnapi napon ugyanis életem első barátnőjével jöttem össze. :))) Ennek... Ennek tizenhat éve. De hogy mit is tanultam abból a kapcsolatomból?
- Szeretni, és szeretve lenni.
- Felismerni a legsötétebb oldalamat, és elfojtani - HA van kiért. Ha van kiért...
- Megtanultam alkalmazkodni. Megtanultam együttműködni. Megtanultam, hogy a világ nem fekete és fehér. Vannak árnyalatok, átfedések, vannak színek... Ami egyértelműnek tűnik, az valójában sokkal összetettebb.
- Következetesen ellenállni a kísértésnek/csábításnak. Még ha hív is az új impulzus... Megtanultam hűségesnek lenni és maradni. Kitartani a mindenkori mellett.
- Megtanultam higgadtan körüljárni egy problémakört, végiggondolni azt, hogy két külön világot... Szóval két külön galaxist tető alá hozni. Ez akkor és ott nem sikerült. Értékes konzekvenciákat vontam le utólagosan.
- Ha vége van, akkor annak nagyon vége van. Ihat az ember (és miért is ne tenné, ha egyszer kell a tüneti kezelés is - MÉRTÉKKEL!), spancizhat Daginyakikkal, csinálhatja a hülyeségeket az utcán, de egyrészt magával baszik ki, másrészt nem kapja vissza azt ami elveszett.
Itt külön említeném a Madam Xotic-kal szemben elkövetett köcsögségeimet a neten. Maga a bugyuta zenéje... Nekem lényegében jót tett. És boldog voltam vele. Talán az zavart benne és Mr Négyoktávban, hogy bánathozóval magunkat láttam bennük. Kicsit bolondosak, kicsit speciálisak, "kicsit" szerelmesek... De egymásnak valók. Idegesített... Önző módon idegesített...
- Megtanultam nem lenyelni a szart. Túl simp voltam anno, és egy zokszó nélkül lenyeltem a "kapcsolat utáni barátság" égisze alatt bánathozó által elkövetett szarokat. Egyszer ezt lehet jó lenne vele megbeszélni. Meg hogy miért kukáztam az életemből. Mindkettőnknek tanulságos lenne...

Node, fegyverbe! Green Coats lead the way!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat