Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-01-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-01-17

Kedves Napló!
Ma kedd és 3 fok van, mára nagy esőket mondanak és erős szelet, szélvihart. Éjjel is esett az eső, szerencsére reggel, amikor Barb indult nem esett, szegénykém nagyon megfázott. Vasárnap voltunk anyuéknál és erősen szembefújt a szél, a hideg szél, amikor kerékpároztunk, ez lehetett gond. Remélem hamar meggyógyul, ma teszetelteti magát covidra is, úgy gondolom ő nem hajlamos rá, de ki tudja, ha legyengült a szervezete könnyebben elkaphatja szegénykém.
Én fáradt vagyok, ez nem meglepő tény, de talán picit kellemesebben érzem magam, mint tegnap reggel. Éjjel olyan jót aludtam, feküdtem, sikerült eltalálni a megfelelő hőmérsékletet a szobában. Még mindig szájzáram van, vettem curasept szájöblítőt, ha esetleg be lenne gyulladva az egyi fogam, talán be van, talán nincs nem is igazán tudom, remélem segíteni fog. Fogorvoshoz nem megyek, mert csak fexibilis kamerával tudna benézni a számba belől, semmit nem tudna kezdeni, remélem mihamarébb múlik a szájzáram.
Tegnap este kelkáposztafőzeléket készítettem mára tükörtojással és szerintem annyi is van, hogy holnapra is elég lesz. Holnapra kellene hozzá valami husi is, amit szintúgy két napra elég lehetne valami körettel. Ezen még gondolkodnom kell/lene. Mennem kell, gyorsan telik az idő reggel.
Hajrá Lavors, érezd jól magad!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat