Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
50%-os száj és körömfájás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
50%-os száj és körömfájás

50%-os száj és körömfájásom van. Nagyon fáj a körmöm, ha hozzáérek, vagy bármi. Meg ha gépelek akkor is fáj. Meg ha nem gépelek, akkor meg állandóan piszkálom, akkor meg azért fáj. Állítólag a kesztyűtől van, de lehet, hogy a szorítástól. Szombaton szőlőt vágtunk ki, és a harapófogót nagyon kellet szorítani, hogy kijöjjön az U szeg. És délben hatalmasat nevettem. Apámmal voltam kint, aztán volt valami szárazkolbász, meg valami párizsi szerű, én meg vágtam magamnak a párizsiból, aztán apám mondta, hogy inkább a szárazkolbászból egyek, mert nekem még jók a fogaim. Hehe. De aztán mindegy volt, mert a rendelkezésünkre bocsátott kenyér mennyisége korlátozta jobban táplálkozásunkat. És megtudtam, hogy más kapott üveg bort is. Én meg nem! Azt hitte a szőlősgazda, hogy ha munka közben nem iszom, akkor én abszolútli nem iszom bort. Pedig megosztottam volna angol csoporttársaimmal.

Olyan nyüzsi volt a temetőkben. Nem szeretem. Máskor minden olyan békés, csendes, senki nem siet sehova, most meg nyüzsi, rohanás. Ez annyira nem ide való dolog. Mi is voltunk egy nap alatt három temetőben. Meg ha már Szombathelyen vagyunk, akkor nézzünk be a METRO-ba is. Persze semmi konkrét vásárlási szándék, de azért ott is elment másfél óra, mondjuk vettem magamnak egy sapkát, meg szülinapomra kaptam egy pulcsit. Ennyi.

Szörnyű állmom volt. Azt álmodtam, hogy valami apró mókusszerű képződmény alakult ki a polcomon. Ide-oda ugrált, és gyorsan nőt, és mackó szerűvé alakúlt, de az orra helyén egy tüske volt. Gyorsan elrohantam a porszívóért, és apukámnak sikerült a porszívóval legyőznie a makacsot. Aztán a telefonom megszólalt a porszívóban, de én meg nem mertem kinyitni, hogy kivegyem belőlle. Ha ma hazamegyek kitisztítom a szobámat, megelőzve ezáltal, hogy az bármiféle új életforma létrejöttének táptalajául szolgáljon. Brrrrr... Hátborzongató.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat