Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Ha Álom és Nappal Egyesül

Üdv a metál összes nemzedékének, kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Ma letört egy darab az egyik fogamból, ezért átérzem MINDENKI fájdalmát, de csak egy pontban.
Tegnap meghallgattam egy születésem idejéből való albumot, nevezetesen a When Dream And Day Unite-t a Dream Theatertől. Elég brutális lehetett a maga idejében, de egy picit nyomasztó. Na nem baj, én az ilyet szeretem.
Még egy érdekes dolog történt velem a mai verőfényes napon(most, hogy végre süt, most a pofámba, csak hogy legyen egy szájízem a dologhoz). Bent, hőn szeretett iskolámban, a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Kutyakiképzőben(mellesleg gimnázium) dobogtattam elvetemült, besötétült szívemet, mikor valamely isteni sugallatra elindultam a termünk előtt kiállított padokhoz, hogy leüljek, és nézzek a nagyvilágba. Ám utamat úgy alakítottam, hogy elhaladjak a szeretett hölgy mellet, már csak a közelsége végett is(sok kicsi sokra megy alapon). Mint szokásom, kicsit odaszagoltam a mennyek illatáért, és ez most rendkívüli hatással volt rám. A jellemző érzelmes sóhaj mellet erőt vett rajtam egy érzés, miszerint kissé le kéne hajolnom, ugyanis a kibocsátott feromonok beindították állati ösztöneimet, és pattanásig feszült a fekete farmergatya. Ezen állapotban jó ideig tartottam magam, de röpke 2 óra után alábbhagyott a lelkesedés, és végre elindulhattam az evolúció rögös útján, elkezdtem felegyenesedni.
Azért megdöbbentő, hogy egy férfi(már amennyire én az vagyok) nem csak az egyszerű testiség rabja és két formás melltől indul be, hanem az érzelmek is vezérlik a szexualitásban. Úgy látszik nőiesedem..
Szóval egy újabb felfedezés az érzelmek terén, lassan meg fogom gyűlölni ezt az egészet. Mit teszel velem, Te sudár, ízesajkú, csodaszemű, angyalhajú, szemkigúvasztóstestű, babaarcú, fejlettagyú,
jóillatú piros rózsám,
gyönyörű szép kis violám,
Élj sokáig, szép Fruzsinám!(műveletleneknek:Balassi)
A képen Ő van. Cupp.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat