Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Vizsgadrukk, vagy mi fene :)

Szia!


Eldöntöttem, hogy megpróbálkozom az én kis életem leírásával, a napi történések összefoglalásával. Majd meglátjuk meddig bírom ki, hogy rendszeresen írjak ide. Magamat ismerve ez 3 nap se lesz, túl szétszórt vagyok, meg feledékeny :). Ez van, ez vagyok én. :D
Hogy most mi játszódik le bennem, arról tudnok sokat írni: elég zsúfolt volt máig a hetem, tele különböző ( számomra ) fontos eseményekkel ----> Kezdve azzal, hogy elköltözünk Kecskemétről, ahol eddigi jelentős szakaszát éltem az életemnek, még mindig nem fogtam fel, hogy máshol fogunk élni, egy idegen városban. Persze ennek is lesznek előnyei, mondjuk az, hogy ott van a város mellett egy csomó lovarda ( imádom a lovakat ) és, hogy megismerek majd sok új embert. Az a rossz csak, hogy én ragazkodó típus vagyok. Nem szeretek megvállni semmitől sem, legyen az tárgy, személy, helyiség, vagy akár egy emlék.


Kikészülök a sulitól, megvagyok bolondulva. Annyit tanulok, hogy néha azt érzem az agyam már csak egy szivacs, ami megtelt vízzel és több vízet már nem képes felszívni :D . Tanulni muszáj, jövőre érettségi.... :( . Az utóbbi 3 napban ( a mai napot is beleértve ) feleltem 3 tantárgyból és írtam 2 témazárót, még lesz két tz, de remélem nem kell már felelnem. Rájöttem, hogy vizsgadrukkom van, vagy mi fene :) - idegessé vállok és remegni kezdek,ha bizonyítanom kell ( legyen az felelés, vagy mondjuk egy tesiórai felmérés ), azt mondják, nincs elég önbizalmam. Pedig általában bármikor kiállok az igazamért és elég nagy szám van, szal sztem az önbizalmammal nincs semmi gáz ;) .
Na, mára ennyi elég is volt kezdésnek: tekintve, hogy 23-óra van és aludni is kellene vmikor :D .
by: Polczi :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat