Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Tudtam én :P

Szia!

Nem írtam tegnap semmit ide, na ennyit a rendszeres napi írásról :) . Most sem írnám le, hogy mi van velem, de unom magamat. Szal: most itt van a barátnőm és filmet néz a tesómmal, meg apuval és a kisöcsémmel ( Mátrix 2 ) . Én nem rajongok az ilyen fimekért, inkább kijöttem a szobából. ;) Én inkább vígjátékokat szeretem, mert mindig feldobja az ember hagulatát, ha megnéz egyet. A horrorfilmeket is megnézem, de utána parázom vagy egy hétig. Akár ciki, akár nem, de képes vagyok annyira beleélni magamat, hogy elhiszem az egészet, amit látok, ilyenkor kezdem el mondogatni magamban: " Ez csak egy film. A szereplői a forgatás alatt nem haltak meg, a szünetekben jókat dumcsiztak egymással.... "- ez sem használ mindig. Ekkor jön el az a pillanat, hogy bebújok a takaróm alá :D .


A Mojtikával ( bnőm ) ma a buszon próbáltuk kitalálni az egyik ének szövegét, de túl nagy volt a zavar. Az alap, ami eszünkbe jutott: Fejeteket beveritek...., meg szerintünk van benne vmi kút és rét is. Aztán ezt a mondatot így folytattuk volna: Fejeteket beveritek. Zimme-zum, zimme-zum, recefice-bumbumbum, de rájöttünk, hogy hiába hangzana jól együtt a két mondat, nem ez a folytatás. Ez a zimme-zummos szöveg a Rántottbékás énekben van, ennek már jobban ment a szövege: "Világéknál ég a világ.
Sütik már a rántottbékát.
Zimme-zum, zimme-zum,
Recefice-bumbumbum."-most aztán eltértem teljesen attól, amire kiváncsi vok. Remélem, hogy vkinek van vmi sejtése ( a matektanárom szavával élve :) ) arról, hogy melyik énekben található a szövegünk "Fejeteket beveritek"!? Szal, ha tudod folytani a mondatunkat, légyszi írd meg, kösszencs :D .

Nem vagyok egészen százas igaz :D , nem is baj :P .! Néha teljesen megtudok zakkanni, tiszta zizi leszek.Talán egy kicsit hiperaktívnak születtem, hiszen sosem bírok egy helyben nyugisan ülni, ha mégis ezt kell tennem, akkor naon kreatívvá tudok válni.----> innen a mondat is :) .

pusszancs: Polczi







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat