Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Macsek kiállítás a Lurdy-házban

Szia!

Végre lebírom írni mi volt a macsek kiállításon. Pontosabban: Whiskas Nemzetközi Macskakiállításon :) , ezen voltunk vasárnap. Az egész Budapesten a Lurdy-házban ( nem tudom, hogy kell pontosan írni, elvégre nem vagyok pesti, csak ott születtem :P ), szóval ott volt rendezve. Szegény macsekok szombat-vasárnap annak voltak kitéve, hogy: "cicc, cicc, cicuska, figyelj ide! ", hát nem csodálkozom rajta, hogy a 250 macskából kb. 150 csak feküdt és nézet maga elé, életjelet sem adva :) . Azért királyság volt, mert imádom a cicákat ;D . Az öcsém is teljesen meg volt gajdulva, mikor meglátta őket ( szegény macskák, mindegyikhez benyúlt a ketrecbe, mindig ránk szóltak, hogy nem szabad ), de azért imádnivaló volt, ahogy örült a sok állatnak :D .
A Lurdy-ház baromi nagy, furcsa volt, hogy mekkora területen van, és mennyi üzlet található benne, és még a mozi is, hát igen az már nem Kecskemét volt.
Idáig nem is bírtam írni, hétfőn leírtam a Megasztáros témát + az esszémet, aztán itt kellett hagynom a gépet. Mire visszajöttem, hogy folytassam, már nem volt elérhető a ttc :( , így nem bírtam befejezni... . Kedden meg végig azt írta a ttc, hogy nincs Polczi nevű teve. Szerdán megint javítás alatt állt a ttc. Na mindegy, most helyes a "cím" :) .
Ma csak két órám volt a suliban , és tegnap is csak 4 volt. Suli után ( ma és tegnap is ) élvezve ezt a hirtelen jött jó időt, elmentem a központunkba nézelődni. Újra tele van a központunk vásáros pavilonokkal. Nagyon szeretem ezt a hangulatot, mindig úgy érzem, mintha a mamámnál lennék egy majálison :) . Remélem mindenki élvezi a jó időt, mert én iszonyatosan boldog vagyok ilyen szép időben. Szeretem a szép és egyedi, de egyben egyszerű dolgokat: így imádom a napsütést is. Teljesen pozitívan szemlélem a dolgokat ilyen időben, azt szoktam mondani, hogy pozitív energiákkal tölt fel a napsütés. :D
Pussz Mindenkinek! Polczi







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat