Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. március 19.

halis!

véééégre elkezdődött a szünet.. mióta vártam erre.. uncsizok, várom a barátosném, hogy befesse gyönyörű vörös fürtjeimet szőkésbarnára.. nem is, inkább vöröses szőke.. lényegtelen.. na majd meglátjuk mien lesz.. tök jóóóó, ma mindenkinek suli van, én meg hawaii-olok at home.. nem is olyan rossz progi.. pihenés.. nyamm nyamm.. suliidőben nem nagyon lehet ezen hobbimnak élni. holnap után meg lelkigyakorlat lesz. wáááá, de mér visznek minket kolostorba?? ezt megmagyarázhatná valaki. kicsit idegesítő lesz, két napig apácák közt lenni. nem is az a gáz, h apácák, hanem egy rát közepén kolostor, és abban.. jajjistenem.. mindegy. kibírjuk, és gyakoroljuk a lelkünket..
most más:

Annyira fura, mer mindenki hozzám jön, h mennyire nem érti a lányokat.. hehe, marha vicces.. a lányokat én nagyonis értem, de a fiúkat tökre nem.. nem értem pl, h Marci tegnap mé volt olyan amilyen.. nem értem, h áDy-drágám hova tűnt, mer valahogy sose sikerül összefutnunk.. és még ezer kérdésem lenne. és főként a miértek.. nemtom,h mi van Gergővel, mért nem akar változtatni a helyzeten.. és mi van egy másik Gergővel, aki valahogy nem fogta Dóri-barátnőm közeledését.. sszóval ezer kérdés, és egy válasz:
NEM TUDOM..

jó kis befejezés, de most azt hiszem, h lépek, mer még össze kéne pakolnom a szobámba.. (meg sütök muffin-t) nyaaaaam nyaaaam:D:D:D
na, mentem! legyetek jók ha udtok, a többi nem számít!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat