Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Hát ez is megesett :)

Egyetlen kedves és utánozhatatlan Pöttömöm és Én csináltunk egy közös tevét, annak örömére, hogy elkészült az első közös fotónk. Amit, remélem, hogy még rengeteg ilyen fog követni :), de nem akarok érzelgősnek látszani.
A füves gumicukor überállat! Bár Tokaji bort inni rá, nem volt jó ötlet, olyan keserű lett, mint a fene :P. Amíg Pöttöm főzött 15 percig hősiesen szolidaritást vállaltam vele és olvastam. Most jelen pillanatban Nemere egyik könyvét koptatom (Che Guevara magánélete). Szóval 15percig olvastam aztán elmentem aludni. Kell neki hajnal 1kor főzöcskéznie!!! :)
Hamár könyveknél tartunk, végre beleírtunk valamiféle ajánlást az Ötös számú vágóhídba. Ez már a második Vonnegut könyv a sorban. A szöveget Pöttöm találta ki! Ez nem mosakodás vagy ilyesmi áááááááááá :). "Kettőnknek egymástól! Sok-sok szerelemmel!" Őőőőőő, tartalmas bizony, de nem kell sokat várni két szerelmes ovistól. És rajzoltunk két szép kacsára emlékeztető galambot. Turbékoló galambpár :).
Ja, és szemétség, hogy a dolmányos varjú nem védett madár Magyarországon, most ezért elbuktam egy presztízs vitát!

A mai nap különösen jól sikerült a számomra,bár kicsit későn sikerült lefeküdni(mivel főzőcskéztünk egy kicsit).Ma elkészült rólunk a régóta esedékes és várva várt első közös fotónk,melyen az én kis Csillagvirágszálam és én vagyunk láthatóak.A Füves cukorka tényleg bejött,bár reggel egy kicsit rossz volt az ize,de sebaj,ez még belefér.Hogy miért kellett éjjel 1-kor még főzőcskélni?Nos azért,mert egy kicsit elcsúsztunk az idővel és igy később tudam csak neki fogni a munkának.De nagyon jól éreztem magamat az alatt az idő alatt Dolmányos Varjú?Szép madár!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat