Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. április 26.

Gondoltam,ha már van, írok bele.

Mondjuk a tegnapi napom. Délelőtt elmegyógyintézet. Egyelőre csak mint munka, de mindegy.
Bentvan az egyik kedvenc betegem megint. Tök aranyos kiscsávó. Kár, hogy nincs külön lakásom, mert akkor hazavinném. Megint eltörték az orrát, de így is nagyon aranyos. Olyan, mint egy kis boxoló. Szegény...
Atán volt egy nő egy másik osztályon, aki nemrég szült. Depressziós. És a villamos alá ugrott. Nem hiszem el, hogy valakinek ilyen kretén, figyelmetlen lehet a férje, hogy nem veszi észre, hogy a felesége milyen szarul van lelkileg. Faszkalap.
Aztán hazamentem kajálni és húztam edzésre. Nem volt túl zúzós. Majd a szerda, akkor van láb-nap. Jót dumáltam az edzővel. Azt hinné az ember, hogy nagyképű, de nem, nagyon rendben van emberileg.
Aztán összeveszés - szokás szerint - a Bikucimmal. Szinte egész nap otthon dögölhet (jó,elhozta a lépcsőket) és még arra sem képes, hogy elém jöjjön kibbbaszott edzés után. És akkor hízeleg, hogy menjünk szoliba, befizet. Faszt, nem vagyok lotyó, hogy fizetni kell a jóindulatért. Csak egy kis odafigyelés Öreg! :p Tudom, hogy utálod, amikor így szólítalak. :P
Aztán nyomtam egy xanaxot és húztam a lóbőrt reggelig.

Itt már várt a jóérzésem. HEHE Ha nem érted, az a baaaaaj.
Jah, el is felejtettem, hogy Anyámékkal reggel már összevesztem. Még este a faternak megmondtam, hogy ne ugasson bele a dumámba, Anyámnak beszélek.
Aztán még ma reggel is. Ezzel a szaros lakásátírogatással. Hogy legyen rajta mégiscsak haszonélvezet, mert az biztonság. Mi a faszomnak biztonság? Mit képzel ez rólam, hogy kibaszom őket a lakásból? Akkor baszd meg a lakásodat, kell a faszomnak. Vigye, aki akarja.
Most jött nemrég az ügyvéd. Lesz rajta haszonélvezet. Én azt hittem, az külön cécó, de nem. És most még szarul is érzem magam, mert hisztiztem. Pedig nekem van igazam. Mitől fél Anyám? Hogy kirakom őket a lakásból? :/ Kapja be basszus. Leszarom a lakást magasról.
Úgyhogy ez van. Túl a 3. jóérzésen még mindig szarul vagyok. Tudja a fene, hogy mit csináljak. Pedig már összeszedhetném magam, mert unok szarul lenni. Mikor akár jól is lehetnék. Alakulok. :) Hmmm. Itt muszály mosolyogni. A gecco gatyám úgy áll rajtam, mint egy bombanőn. :) Most már csak két korrekt cici kéne hozzá. De megoldom. Jó lenne már. =) Mint Pamela Anderson. HEHE Majdnem... HEHEHE :DDDDDDDDDDDDDD


Ps: Azt elfelejtettem, hogy a Bikucimmal történt beszélgetés alatti hisztériás rohamomban asszem eltörtem a jobb lábamon a gyűrűslábújjam. (Miért wazze, te hogy neveznéd - jobbrólamásodiklábujjnak mi?) És most tök lila körbe és megdagadt. :) Jó,lehet,hogy csak kificamodott. Nem akarok baleseti sebészetre menni. Ja és az előbb majdnem felgyulladt, de ez nem publikus... ;)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat