Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. április 29.

Hmm már elég késő van... Annyira unatkozom, hogy blogot kezdek. Ezt nem hiszem el!!!!! Mindig is úgy gondoltam, hogy naplót írni helyesebb egy csodás kis hagyományos bőrkötésü könyvecskébe /és igen, még mindig tudok hejesirni és nincsen hosszú ü-m/.
Ami ma történt:
1: apa jól lecseszett e-mailben a pénzügyeim miatt, amit megérdemeltem, de mégis felháborít hogy ennyire leugat csak azért mert neki van pénze nekem meg /még/ nincs. Ha hétfőn megkapom azt a melót, ami kinéz, esküszöm visszafizetek mindent amit adott, csak fogja már be és ne legyen olyan lekezelő!!!!! Egyébként ő SOSEM haladna a korral, esze ágában sincs új dolgokat venni /pl lapotopot/, mert az minek. Ennyi erővel maradhatott volna a lavór rendszerü fürdésnél is!!!
2: megérkezett Melinda küldeménye /egy küldemény mindig akkor érkezik meg, ha már teljesen lemondunk róla, alapszabály!!!/. Csodaszép az új gyürüm, már tényleg úgy néz ki, hogy láncot füzhetek az eljegyzési gyürüimből, annyi lesz. Két érdekes megfigyelés:
A) a nők fele nem, vagy csak nagyon ritkán él át orgazmust /remélem nem olvasgatják majd kölykök a naplómat, igazán nem akarok megrontani senkit/ - erről annyit hogy ÉN minden alkalommal;
B) és ez vág a témába: a nők többsége arra panaszkodik hogy a barátjuk nem akarja elkötelezni magát - ez meg engem nem érint mert már a második srác kérte meg a kezem és még csak 23 vagyok.
Persze lehet, hogy a B) pont az A)-nak köszönhető... ezen még nem gondolkodtam.
3: ma is nagyon sokat ettem.
4: legyőztem a második főgonnyoszt a Grandiában.
5: kaptam egy, a bébifókák lemészárolása ellen protestáló e-mailt, amin sírógörcsöt kaptam. Néha csalatkozom az emberi fajban. Szégyellem magam az egész faj helyett. Hogy lehet ilyet tenni?? Csinálni kéne egy fotósorozatot, ahol embergyerekeket vernek félholtra és mészárolnak le tömegesen /persze nem igazából csak beállítva/, és a végén oda lehetne tenni a fotóját a többi állatkölyök mellé: "MI A KÜLÖNBSÉG???" felirattal. Egy haverom szerint felesleges lenne, mert az emberek többsége egy kísérlet szerint még saját fajtársa iránt se ismer kegyelmet. Micsoda elfajzott dolog ez??
6: Megtaláltam álmaim macskáját!!! A neve Bengal, és egy nagyon drága fajta. A pöttyös leopárdra hasonlít, a csíkos meg valódi kis tigris... ÁÁÁ akaroooom!!!!
Megyek mert kiég a szemem, hátha el tudok aludni... ÉS álomnaplót is vezetek majd!!!! Komolyan!!!! El is kezdem, NNNA.

ÁLOMNAPLÓ:
ápr.26: Betti arra akar megkérni, hogy szállásoljam el egy állatkáját a szobámban, amíg a házinéni ellenőrzi a szobákat, mert neki már így is több van a negengedettnél. Ez egy csodaaranyos kis kék papagáj lenne. Beleegyezem és beviszem a szobámba kalitkástul, mégis visszaviszem mert nem tudok tőle aludni. Mindazonáltal kétségem támad, mert annyira helyes hogy nincs szívem visszavinni /megjegyzem, egyébként utálom a madarakat/. Tanácstalanul ácsorgok a folyosón a kalitkával a kezemben és nem tudom mit tegyek.
ápr.27: beválsztanak a Megasztárba, mégpedig a Döntősök közé, valahogy soron kívül. Ez mindenkinek visszatetsző, nem igazán tudják, hogy mit kezdjenek velem /nem túl barátságosak/. A zsüri meghallgatásra hív, de nem tudom mit énekeljek, mert egyetlen dal teljes szövegét se tudom és égek mint a reisztág. Presser javasol egy dalt, amit el is kezdek, de persze a felét csak dúdolom. Kifelé menet vigasztalnak, hogy minden rendben lesz, még van időm megtanulni pár dalt a fellépésig és ők bíznak bennem. Este a fellépésen persze elkésem, semmi sem sikerül, rossz a világítás, mindenki ideges, mégsem akkora a baj, mert kiderül hogy az egész Megasztárt egy kék szobában veszik fel, és SENKI nincs a nézőtéren, töküres a terem, mindenki csak oda van vetítve. Így egy kicsit megnyugszom, de leginkább haza akarok menni.
ápr.28: először is egy titokzatos kastélyban keringek egy turistacsoporttal, osztálykirándulás félén. Megnézegetem a várúr különös tárgyait, kóválygok a folyosókon és csodálkozom. Aztán a figyelmem két srácra fordul, az egyik Lóri a jogról aki iszonyú helyes, a másik Daniel Jacksonos csak fiatalabb kiadásban. A Danielesre kezdek hajtani, mert gondolom ő egyszerübb eset. Már éppen alakulna valami, mikor Lóri fej is felfigyel rám, és nem is értem hogy mit eszik rajtam, de úgy érzem lenne esélyem. Faképnél hagyom hát Danielest, de tudom hogy ezzel megbántom, és kicsit bánom is a dolgot, mert Lóri olyan hüvös srác. Aztán lemegyünk ebédelni a kastély éttermébe, ahol nincs hová leülnöm, így csak Natasha mellé tudok ülni. Kiderül, hogy Natashának van egy ikertesója és mindketten azt mondják hogy most már szeretnének kibékülni velem. Aztán már a reptéren vagyok, és különböző bonyodalmak miatt nem akarnak felengedni a gépre, aztán meg leszállítani akarnak, mert nem találom a már érvényesített jegyem. Nagyon pánikolok, és könyörgőre fogom, mert fontos lenne hogy hazajussak. Asszem Lau is velem van, de nem tud segíteni.
NA EDDIG a történet!!!! Remélem ma is álmodok valami érdekeset, majd holnap levésem.
Szép jó éjszakát midenkinek!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat