Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. április 30.

Néha csodálkozok magamon...
Amit csináltam: ma kiolvastam a Da Vinci Kód c. könyvet Dan Browntól. Érdekes elgondolások voltak benne a szimbolikáról és az istennőkultuszról, továbbá egy kimondottan sodró és lebilincselő stílusban írodott. Ez az a fajta "letehetetlen" könyv, ami 10-ből 10-est kapna a kritikai listámon. DE! Hogy ez bárkinek az életét is megváltoztatná, mint azt sokan nyilatkozták, háááát... ez nekem eléggé elképzelhetetlen. Ugyanezt áradozták egyébként a Mennyei Próféciáról is... de ez csak beszükült látókörü embereknek jelent újdonságot... tanulság: én nem vagyok az, és örüljek. De elég baj hogy a többség AZ. Visszatérve a könyvre, 632 /!!!!!!/ oldal. És ezt kiolvastam egy /!!!!/ nap alatt, ami még mindig nem ért véget! Lassan ideje lesz egyébként mást is csinálnom, mert már szédülök az olvasástól.
Amit NEM csináltam:
1: nem bicikliztem - ezen még segíthetek;
2: nem kezdtem hozzá az esszémhez - ezen már nem. Persze Betti már lassan be is fejezi, dehát ez van. Ma egyébként egész jól elbeszélgettünk. CSODA!
3: nem főztem, mert Lau nem volt itthon. Még trevezem, hogy összehozok egy krumlispogácsát, ha találok egy klassz receptet.
Mára asszem elég lesz ennyi. Remélem Lau nem jön későn, és még megnézhetjük DVD-n a Requiem for a dream-et.
ÁLOMNAPLÓ:
április 29: Jennyfer Garnerként próbálom megmenteni a gimnáziumi osztálytársaimat egy földalatti mosodában, akiket egy pszichopata a kádhoz láncolt majd elkezdett feltölteni vízzel /mármint a kádat/. Aztán Pesten lézengek nyomott hangulatban, egy pár utcakölyök próbál kikezdeni velem, miközben valaki kelt tésztát gyúr és nagyon szívesen ennék belőle. Ja és az exem valahol a két álom között szeretkezni próbál velem, és én nem tudom hogy hagyjam e vagy ne. Egyébként minél tovább alszom, annál homályosabban emlékszem az álmaimra... Most nem is jut eszembe más.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat