Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. június 5.


ÁÁÁÁ..helló van:)

Írok a naplómba..mert ..nem is tudom..csak azért. Nincs semmi értelmes gondolatom, de már régen írtam.Most nézem csak ...waz..már június 5-e van.ha így folytatjuk szervezhetjük megint a szilveszteri bulit...:(..kicsit rohan az idő...mi meg sokat alszunk:(

Egy alon olvastam, hogy legfontosabb a szabadság annak az altulajnak:)...ezen elgondolkodtam...hisz már évvekel ezelőtt rádöbbentem én is..igen..nekem is a szabadság a legfontosabb érzés..nem is érzés..hanem hozzávaló az életemhez.Alap élelmiszer:))) ave, hogy vannak még ilyen emberek, akik ezt ugyanúgy felismerték..és ha korlátok között is, de eszerint próbálnak élni.

Ez a szabadság érzés régóta foglalkoztat gondolatilag...most kifejtem...

Vajon kinek mit jelent a szabadság??

Te vajon tudod neked mit jelent a szabadság?

Nekem mit jelent a szabadság??

Nekem??..ó-ó-ó...talán ne éljek kötöttségek között..ne legyen "panellakó" életem, elmehessek sétálni, élvezhessem a madarak repülésének látványát...a virágok nyílását...a levegőt...talán ez a lélek szabadságát jelenti, nem??

Lélek szabadsága..tisztasága...

Azt is olvastam, hogy emberek társaságának élvezése...hm....

:)..igen...jó gondolat..érzés ez is..csak itt is el kell gondolkodni...maradéktalanul..mindig élvezni?? Lehet mindig élvezni??

Törődni...ápolgatni..figyelni..fejleszteni..tanítani másoknak a szeretet fontosságát..sőt...használni tudni a szeretetet..annak elsöprő erejét??..Hm..igen..jó lenne, ha erre mindenki képes lenne...talán akkor megváltanánk a világot..mi emberek:)











© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat