Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
ideesítőőő

Mindig felbasszák az agyam a sok hülyeséggel.. még h én rámészni a zsófi pasijára? már bocsii, de minek nekem őő.. istenem. a saját egoizmusától mégaz orrán se lát túl..
kissé idegesítő.. szar h azt hiszik rólad, vagy olyaat, aki nem is te vagy.. na persze.. itt nem lehet megismerni.. vki szeret, vki nem,, megfogadtam egy naaagyon kedves ismerősöm tanácsát, csak azt írom le, ami jön a kezemből, eccerűen nem gondolkozok.. aztán persze ha végigolvasom, lehet h kitörlöm az egészet, de mééér? nem fogom kitörölni, akármennyire is szar lesz.. nem izgat a dolog.. nem a népnek a szórakoztatására van ez, hanem most az eccer azér, h én írjam ki magambl a dolgokat..

az emberek egyik fele arra specializálódik h a rosszat lássa benned.. eccerűen nemtm felfogni h ez mér jó,. de most komcsin.. mért nem lehet azt látni, h kedves vagyok, igyexem meghallgatni, és inkább azt rója fel, h káromkodtam, h h későn keltem, szemeteltem.. de mér mér mér?? nem értem.. mennyire más lenne minden ha az emberek nem így állnának egymáshoz.. és mégis így állnak.. talán mer nekik ez így könnyebb? nem hiszem, nem tudom.. ááááááááááááááá, megőrülök ettől a sok hülyeségtől ami a fejemben van..

ma jöttem haza miskolcról, és már vágyom vissza.. az csupa kacagás volt, viszont ha csendre vágytam, még a gondolataimat is hallottam.. mindig volt velem vki, aki megnevetett, megcsikiz, belémboxol, megnyal (nyugi, ez csak a kutyi):D, és stb.. mekkora jó.. ott sokan azér vannak h örömet okozzanak, nálunk mért nem lehet így? azér mer mi vagyunk a fővárosiak? iszonyú.. az írásomból csakúgy ömlik most a rosszkedv.. egész komoly lett ez a cucc.. talán ha visszaolvasom majd napokkal, hetekkel később, már másképp látom az embereket, a dolgoikat, az érzésiket, a dühöt v boldogságot.. majd majd majd.. az idő mindent begyógyít.. ejha, de ügy ki megírta.. tök igaza van.. csak a teljesen szó nincs benne.. h teljesen begyógyítja.. és mi hiszünk benne.. mer hini szeretnénk.. bár nincs rá garancia, mégis hiszünk.. és ez a gyönyörű.. hinni abban, amit nem garantálnak.. remélem ezzel én is így leszek, idővel..
na, zárom soraimat.. ez így túl komolyra sikeredett, de a lelkemnek jót tett.. legyetek jók ha tudtok, a többi nem számíít!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat