Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Bihar 1

Az egesz egy emillel kezodott amiben megegyeztunk Mahoval, hogy mar ideje lenne talalkozni igy szepen megbeszeltuk, hogy Csuyt bevarjuk egyutt a vonatallomason. Igy esett, hogy a vonat erkezese .... a zuhanyrozsa alatt talalt mert elkeveredtek az idopontok :) De vegul sikeresen folszedtek egy kisebb-nagyobb kerulovel. Beszed kozben kiderult, hogy kirandulas keszul a Bihar hegyei koze ahol Maszi is ott lessz - erre mar erosen gondolkodni kezdtem, mert nekem egy masik parnapos kirandulas volt betervezve erre az idore. Az esti dumaparti olyannyira sikeres volt, hogy Csuy kedvenc egyuttesenek utolso zeneszamara sikerult lerni a Felszigetre. Lessz meg ez jobb is felkialtassal vagtunk neki a kovetkezo napnak - a megbeszelt talalkozo helyett mindenki megkesve erkezett a jo szokas szerint es bevandorultunk az Iris koncertre. Be kell valljam eleg megrazo elmeny volt Csuyt latni amint Irist enekel :))) A koncerten sikerult talalkozni Blankaval es Arcadyekkal - Arcady elegge panaszkodott holmi rossz helyen kihuzott satorkotelekre meg a nap hosszusagara de hat nem lehet minden tokeletes :) Az Iris koncert utan Neoton kovetkezett es utana beultunk egy "felorara" egy kozeli sorozobe amibol szinte reggel lett :)
Kozben eldontottem, hogy megvaltoztatom terveimet es inkabb a Biharba megyek - szombaton vart ram egy felnapos rohangalas mivel festonek kellett hozzank jonnie nehany kisebb munkalatra es mindent elo kellett keszitenem. Kapecre hasonlo feladat vart: sator, ust meg egyeb hasznos holmi beszerzesre vallalkozott.
Szombaton jonehany telefon utan sikerult elindulni de kozben beerkeztek Tengericsillagek igy az indulast elhalasztottuk egy rovidke talalkozo kedveert ahova Arcady is befutott. Hamar telt az ido barmennyire is probaltam visszafele huzigalni a fulet de vegul negy ora korul elindultunk. Utkozben kozoltek velem Mahoek a "jo" hirt: Maszat csak vasarnap jon. Az ut erdekes volt idonkent tarkitva Kapec morgolodasaval a sok kanyar miatt - ezeknek koszonhetoen elegge keso este erkeztunk meg a Bihar labahoz. Ami ott kovetkezett azt nehez ecsetelni: sotetben elore, fenyek jobbra, vissza, tolatas, megint elore amig egy utbaigazitasnak koszonhetoen beerkeztunk Boga faluba. Ahol egy elegge biznytalan labakon allo bacsi fogadott (valoszinu tul volt az aznapi adagon), hogy ez maganterulet, satrazni nem lehet, menjunk tovabb mert a taborhely csak "ehelyt" van 20 percre. Nos az egy 12 km-s utat jelentett ahol Kapec 30-40 km atlaggal vagtatott, mig nekem mellette a szemeim lassan folvettek a versenyt egy bagoly szemeivel, hogy lassak valamit elore. Csak ket nappal kesobb jottem ra amikor gyalog vegigjartam az utat, hogy valoban egy favontatok altal hasznalt gidres-godros utan vagtattunk folfele. Egy utkeresztezodesnel nem leven biztos abban, hogy jo helyen jarunk (Maszi ferje, Matyi baloldalt mondott de a letero jobbfelol volt -valahol a sok telefonon keresztul lett a jobbkezbol bal) megneztuk a csillagos eget, majd ujabb utbaigazitas utan sikeresen megerkeztunk ... Csak eppen azt nem tudtuk hova mert a kodtol kb. egy meterre lehetett latni. Naiv kerdesunkre, hogy hova satrazhatnank a ficko korbeintett es azt mondta, hogy itt barhova :) Valahogy folhuztunk egy satrat az elso uresebb helyre es negyen beszorultunk egyetlen ketszemelyes satorba - a masikat mar senkinek sem volt kedve folhuzni. Csodalatos reggel fogadott - a satrat harom ut keresztezodesehez a szemeteskontenertol 10 meterre huztuk fol :))) Telefonalni mentunk ahol Kapec sikeresen ramkerdezett mig Maszival beszelgetett igy a meglepetes elmaradt - masnap tudtuk meg, hogy Maszat egybol rajott, hogy en is ott leszek :))
Vasarnap ujabb helyet kerestunk a volgyon atfolyo patak menten es vartuk Masziekat. Es tovabb vartuk Masziekat. Es meg tovabb vartuk mig a reggelbol este lett lassan. De vegul foltunt egy erdekes egyen (Matyi erdekes frizurat valasztott maganak) egy kisgyerekkel aki egyik percben itt a masikban meg ott. Ekkor mar derengeni kezdett, hogy ez csak a Bende nevu gezenguz lehet :) Rovid ismerkedes utan Bendevel megerkeztek Masziek is es szinte megkaptam a beigert 500.000 puszit :)

Folytatas holnap :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat