Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
fájdalom

Hello hello!

azt mondják, hogy ha vmi fáj, azt kiírhatod magadból, és az segít. nos hát megteszem, hátha így jobb lesz. kedves ismerőseim és barátaim között futótűzként terjedt a hír, miszerint egyedül lettem hagyva.. igen, megerősíthetem, télleg ez van. nem kell sajnálni, azt téleg nem élném túl. most akko leírom mit érzek az utóbbi pár napban.. mindenki azé vinnyog, mer h jajj fél perce nem beszéltem a barátommal, jéézusom biztos gáz van. mondom én: fijúk lányok, no para, amíg ki nem mondja h szeret, addig nincs gáz. utánakét lehetőséged van: 1. naivan elhiszed, és azt mondod, énis drágám. 2. aztmondod, ezzel még várjunk. és van egy 3. elhiszed, de inkábbnem mondassz rá semmit.. én ebbe a hibába estem. naivan én is azt mondtam, SZERETLEK. tudjátok az a gány a dologban, h úgy is érzem.. aztán ő kicsit később bejelenti h nem szeret. és akkor pofára esek. de ez a legkevesebb, hiszen nem az érdekel, h ki mit gondol, h dobtak, és h ez szégyen. nem. magamtól ijedek meg, h tudok vkit ennyire szereni. még sosem szenvedtem ennyire. a h bírod jézus de sajnéllak, nagyon kedves, deeee ilyet inkább ne kérdezz! bírom. holnap valszeg találkozni fogok vele, anélkül, h ő tudná. remélem elkerülöm, de ha nem, hát be az oroszlán barlangjába. legalább tudni fogom, h bírok-e létezni a közelében..
emberek.. 1 jótanács. mindig próbálj továbblépni! de télleg! ne legyél dinka, a saját érzései ellen sosem szabad bujkálnunk, kiv itt. menekülj minden elől, ami rá emlékeztet. töröld ki ímélcímét, telszámát, a hangját a füledből, a bőrödből az illatát. könnyen beszélek, mi? hehe, nekem se olyan könnyű, nehogy azt hidd! ááá, dehugyis.. de mind1. úgy érzem gyógyulok. ebben sok ember segít, deee főleg a pici jányzzóóóóóóóóóm.. a sok hülyeséggel és a merev hullával:D istenem de dinka, de nekem most pont ez kell.. h vki felvidítson.és neki ez megy.. toood,nyali fali, hamm:D milka csoki 4evaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
búcsúzom lassan, pedig még lenne mit írnom, csakhát ha véletlenül elolvasná ezt a maszlagot ŐŐŐ, akkor nem szeretném h rosszulérezze magát v hasonlók. remélem boldog lesz olyannal, amilyen nem én vótam..
ui: merjetek szeretni, de sose add ki magad teljesen, és ne magad felé, hanem mindig magad mellé helyezd a kedvest. így azér kicsit talán kisebb a fájdalom. persze ha vkinek ilyen bánata vagyon, naagyon szívesen meghallgatom, hisz nálam jobban most nem hiszem, h megérti bki is embertársait.. legalábbis ien témában!!
ui2:Xsak mert vki nem úgy szeret ahogy Te elvárod, nem azt jeletni, hogy egyáltalán nem szeret szíve minden szeretetével!
---fogadd el, h nem mindenki vevő rád, és kész:( nehéz, deee ezek teszik felnőttebbé az embert!----
vigyázzatok magatokra a köv tanévben is, élvezzétek míg fiatalok vagytok, hisz mily szép is az! 11.év.. juj nehéz lesz úgyérzem, deeee hehe, túléljük, scakazér is..
ui3:Ne sírj h vége lett, mosolyogj h megtörtén! adott nekem 1,5 hónap tiszta boldogságot, csak meg tudom neki köszönni.. ti is tegyétek ugyanezt!
puszi minden vérző szívnek!!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat