Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Téma??..ahha...téma

Nem vagyok én sem nagy filozófus….sőt….:)))))…..megnézve az emberek világi ranglistáját…annyira kicsi betűvel van írva a nevem, hogy a senkik között a legkisebb senki vagyok:))))……de hű…..így van ez:))))…sőt….csak a nevem különböztet meg egy lepkétől…mert szegény lepke lehet akármilyen csodaszép és kedves…nincs számon tartva.

Vajon szerencsém van attól, hogy hozzám vágtak egy nevet és beírtak az anyakönyvbe? Vagy a lepke szerencsés? Azt hiszem ezért a kérdésért nekem is csattanna egy pofon mindegyik Mestertől:)))

Zen és a falánk madarak….nah igen….:)…..olvastam, hogy a Zen divatba jött:)))…….grr…ettől a mondattól azt hiszem hánynom kell….grr….

Értelmezheted helyesen…vagy helytelenül….attól, hogy felveszek egy százezer forintos polót és trehányul áll…..divatos leszek????????

Nekem a Zen mesterek tanításai egész egyszerűen azt jelentik: ….ÉRTS BABY…ÉRTS…..SZAVAK NÉLKÜL…….OLVASS BETŰK NÉLKÜL……HALLJ….felesleges mondatokkal ne szennyezd be a levegőt…

Hisz gyakran az egyszerű nemből…vagy igenből…lesz egy hatalmas…bonyolult aggódás...

Upsz….jó lettem volna valami csinos indián lánynak….lehajolva…törött ágból elmesélhettem volna, hogy egy hatalmas medve tombolt itt egy napja…kelet felé rohant…és ma még nem evett….:)….De valószínűleg ehelyett csak mutattam volna a helyes irányt…..

Hű…..innen óriást ugorva a gondolatokban…..semmivel nem különb egy amerikai milliomos egy afrikai harcostól…..

Uhm….jobb csendben maradnom….azt hiszem…..továbbra is:)…..és egész egyszerűen csak megfagyok….:(

...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat