Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
szokásos...

(uncsi lehet, de asszem ezt a naplót jimnek "szentelem", azaz nem nagyon fogok ide mást írni, csak ami vele kapcsolatos... normális napló másik tevémnél...)
(nem azért írok ezzel a színnel mert az a kedvencem, hanem mert csak... jim tudja és kex... sajna nincs ennél "rózsaszínebb"....)

na, tehát!! már nagyon unom.... el akarlak már végre felejteni, de akkora egy sz@r ez így, h nemtom, h végülis mit csináltam... így ezt lehetetlen lezárni, sztem te is tudod... úgy meg aztán pláne, h egy csomó cuccod nálam van és fordítva... szal azokat mondjuk visszacserélhetnénk, ha őkelme méltóztatna mondjuk reagálni arra a qrva SMS-re... vagy csak küldd vissza vkivel, lesz@rom, de követelem az Avril CD-met, és nem kell tovább a te sz@ros cuccod, sőt, az ajándékot is visszaadom, ha kell, mert úgyis az is csak rád emlékeztet, és ebből elég!!! csinálj vele amit akarsz, az se érdekel, ha oda dugod ahol nem érheti fény, csak tűnjön el!!! vagy légy oly drága, és áruld már el, h most mi van. addig értem, h hirtelen berágtál, mert állítólag hallottál vmit... bár ez is eléggé kamu-szagú, mivel részleteket nem vagy hajlandó elárulni... hogy mondtam rólad vmit a hátad mögött?? hát hmmm... azt hittem ennyire ismersz, h rágyere, szeretTElek annyira, h ne tegyek ilyet... és azt hittem ez kölcsönös... és h szted kavarógép vok?? hát majd ha ezt elmagyarázod, akkor visszatérünk a dologra... és sztem nem ismered a mondást, hát itt van: "az vesse rám az első követ, aki maga sosem vétkezett"... vagy hasonló, de a lényeg, h majd akkor ugrálj nekem, ha te hibátlan vagy... attól meg elég távol állsz, már ne haragudj... vagy haragudj, úgyis azt csinálod... de azt tudd, h ezt én így nemtom lezárni, lehet azért, mert nem is akarom, amíg nemtom meg, h mi a bajod!!!
na, mára ennyi, most "csak" ennyi gyűlt bennem össze...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat