Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005-11-26

___JáNyZoO asszem:D az én pici jányom, aki mindig kiszed mindenféle őő trutyiból, bmikor is magambafordulnék:D naon szeressem, drága kis barátném, millió cupp cupp neked!!
___KisKakas ne higyjetek neki, ő az egyik legjobb ember a világon, és legjobb pasi.. (hupppsz:D) és akit megkedvel egy kicsit is, azzal törődik..
___Döglött Teve Tomi.. a bátyusom:D hehe. csajok jelentkezését várja egy hősszerelmes 20éves srác.. gyerünk csajok, jóó party:D
___KisPupu Dóri.. háát a legeslegjobb barátosném, aki noshát olyan amilyen:D én szeretem, és ajánlom, h ti is ezt tegyétek!!!
___Miss U fiatalka, szerelemre vágyakozó kiscsajesz, aki igggazán megérdemelne már vmi helyes és kiskedves fijúkát maga mellé.. Tomik előnyben, igaz csajszi??:) naaagyon szép!!:D
___Kiscike pici lány ő is, és mostanság jelentkezik, és sznt hoz életembe:D kösszike:D
___Amorf Ördög.. Innen kapta nevét a tevémm:) még anno rengeteg sokat segített nekem azzal h meghallgatott. most levágok ide egy tök nyál szöveget. bocs Marc.. jah, és vizilabdás,szal uccu neki csajokkk!!

adatlap törlés, deee ők változatlanok.. néhánnyal kibővült a tár, deeee ők meg tudják, h szeretem őket, és lusti vagyok megkeresgélni a dolgokat..
naaa csóközön:$







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat