Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Hétvége

Ezt a hétvégém érdekesen alakult.

Pénteken suli után sétálunk egyet apuval és közben beszélgettnk:-)))

Utána otthon még beszerettem volna kapcsolni a gépemet, mert kiszerettem volna írni CD-re a tábori és túrás képeket, egy ismerősömnek, Növénynek, mert megkért rá és délután Hozzá mentem Mórra, ezért még kitudtam volna írni a CD-t, de a gépem be se kapcsolt:S Amint benyomom, fura "vészjelzést" ad és ki ír egy szöveget, miszerint valami nem stimmel a videókártyával:( Ezután két dolgot lehet csinálni: tovább hallgatni a vijjogást, vagy kikapcsolni. Én az utóbbit választottam:)

Délután kiértem időre a buszpályaudvarra és kerestem utazótársama. Kiderült, hogy nem a Népligethez ment, hanem teljesen máshová. Azt mondta, hogy mennyek nyugodtan, Ő pedig jön egy késöbbi busszal. Én megvártam, de emiatt átszállással kellett mennünk és több mint másfél órával késöbb értünk oda:(
Kicsit meg is bántam, mert nem volt olyan kellemes utitárs:S Mire leértünk, már nem tudtunk semmit csinálni, csak beszélgetni, meg ilyesmi.
Másnap úgyvolt, hogy bemegyünk SZFVárra, ahol a Növény nemezes tanfolyamot tart. Mindenki lemondta, ezért visszamentünk Mórra és ott dolgozgattunk:-)))

Szerettem volna csinálni egy lampiont a tesómnak szülinapjára, de nem lett kész időre:( Még pont időbe pakoltam össze, mert a buszt futva értük el:-)))

Úgy száltam le , hogy a tesómhoz betüdjunk menni anyuval, akivel a buszról leszálva találkoztam.

A tesómnál jó volt, mert finom vacsit ettünk, ami nem volt "szokványos":-)))
Ja és sok édesség is volt, amiből maradt is:-)))


Vasárnap pedig korán keltem, mert túraversenyre indultam:-)))
Elmentünk a Nórmafához ,ahol kiderült, hogy nem időre hogy meni,ez a "mikulástúra", így leültünk eszegetni, iszogatni, beszélgetni, amíg vártunk még két emberkét a csapatunkba.

Elindultunk.
A túra első fele, naggyon jó volt:-)))
Naggyon szép helyeken jártunk:-)))
A Jánoshegyi kilátóra is felmentünk, ahonnan talán még szebb dolgokat láttunk:-)))
Utána salynos már nem élveztem annyira... Siettünk is az egyik emberke miatt. De beértünk, kaptunk emléklapot és szaloncukrot:)

Azon az úton jöttünk vissz, amihez nem fűznek nagyon kellemes emlékek:S

Visszaérkeztünk a Moszkvatérre, ahonnan bementem a tesómhoz a Millenárisba, mert ott dolgozott:-))) Ott jól éreztem magam és jó nagyokat röhögtem:-DDD

Ott vltam zárásig (több órát:-))) ) És átjöttem apuhoz:-)))

Most innen írok, mert otthon, mivel nemtudom bekapcsolni a gépet, netezni se tudok:(

Dehát túlélem;-)))

A hétvége összességébe jó volt és nem bántam meg a dolgokat:-)))








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat