Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Karácsony

Hát eljött a karácsony is,de inkább mesélek,h mi is volt alvinon,de csak szolídan... = ) hát az egész napot manócskával töltöttem aztán meg átmentünk Mátéhoz onnan mentünk hozzá, aztán átjött Ádám utána meg mentünk a 4-es vonattal Pöstre! = ) aztán onnan eléggé érdekes menet volt,mert hm... troli elment, villafos nem járt aztán elidultunk sétálva az Oktogonig,de basszus 2óra alatt elértünk a Pecsához.. aztán utána Stadionok és hm.. Diszkósnak a zsebéből előjöttek a vodkás üvegek... aztán eléggé elkezdték hörpölni.. aztán bejutottunk onnantól inkább én emléxem,h mi volt és aki ottan volt tudja...
aztán az előzenekarok rohadt szarok voltak(mondjuk nem is emléxem semmire) és mikor meg alvinék jöttek,akkor olyan sok ember volt h mozdulni nem lehetett.. Mátéval 3szám után kijöttünk és leültünk és 3óra után kijött1 olyan ember,akit jó volt látni ismént! = ) aztán egész jó volt és még a végére bementünk manóval 3-4 számra asszem,bár néha eléggé jól összeestem = )
és Ádámmal is beszélgettem meg minden és tökre megcejettem őtet is.. barátnőjével is beszéltem, aztán Pankával be is ültünk wc-re lelkizni.. =S Máténak is elmondtam h mi a gondom vele néha..
nah azért jó volt alvin!!!
Aztán tgnap kibonthattam a meglepimet,amit Milirkémtől kaptam és tökre örültem neki.. = ) olyan ari a birka,meg a szivecskés ördög.. = )
Aztán telik a szünet sajna nagyon gyorsan és 1ből töri tz-vel fodjuk kezdeni, csak azt nem értem miért nem lehetett szünet előtt megírni,mert minden tanár+tudta tenni csak ő nem...=S
Aztán unokahugicámat már naon szeretném látni,mert nagyon nagyon hijjányzik már!! = (
Aztán ha minden igaz, akkor kedden talizok manócskával!!!!!!!!! = )
hm.. hát mit írhatnék még.. talán azt h mindjárt Szilveszter!!!
nah de asszem mára ennyi
cép napot és kellemes ünnepeket mindenkinek

2005.12.25







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat