Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Vasárnapom(2006.02.05.)

Szeva mindebkinek!
A mai napon Blazeyke házas lett.Hozzáment a barátnőm tevéjéhez,juppiii!Már 0-la napja házasok,tök ari!Na ennyit Blazeíkéről.Itt van nekem még Joker pupu,akim még kis kora miatt szólóban nyomja!
Amúgy ami engem illet,még nem sikerült lelkileg kihevernem,hogy a legjobb abrátom ott hagyt a sulit!Ez télleg nagyon fáj,talán jobban mint semmi más!
Pár éve úgy utáltam hogy én mondatm neki ,vagy ő vagy én megyek el,d3e ne legyen a közelemben.Ahhoz képest,most ő is életem fontos személyei közé tartozik!
Hétfőn lesz az első olyan nap,mikor úgy nem lesz bent,hogy tudjuk többé nem jár velünk egy osztályba,és ritkábban fogjuk látni,mint az általános osztálybeli barátainkat!Na de nem kesrgek tovább,végülis ha igazi barát volt,(illetve van is)akkor úgy se felejt el,vagy nem?!Csak attól félek,elrontja az életét azzal hogy nem tanul tovább,sokkal nehezebb lesz neki éretségi nélkül.De mi lelkileg támogatni fogjuk,ha már meggyőzni nem is tudtuk!!!!
Amúgy a mai napom Tanulás forever volt.Angolt magoltam.Remélem meg is tanultam!(Igaz irodalmat,fizikát,matekot nem,pedig ezek is fontosak lettek volna!)Ahogy mondani szokás,majd az ég megsegít!!!Ha vagytok,akkor ti is szurkoljatok nekünk,akik odabenn húzzuk az igát!!!!
Jó éjt,és szép álmokat,meg minden ilyen ari dolgot nektek is.Jók legyetek,pá-pá,meg csáó!!!!!!!!!!!!!!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat