Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Csak egyszer jönne össze...

Olyan fura ez... időnként hetekig eszükbe sem jutok annyira a barátnőimnek, sok minden ok miatt, aztán meg mindegyikük egyszerre hívogat mindenfelé...

A jövő hetem eleje már teljesen betelni látszik. Hát kíváncsi vok, mennyi jön össze abból a sok mindenből, amit tegnap kezdtünk el szervezni. Végül is nem olyan nagy dolgok: mozi, fagyizás, strand esetleg szauna, vásárlás... De.. ahogy én ismerem a dolgokat, még az utolsó utáni pillanatban is közbejöhet valami, ami miatt megint nem megyünk sehová.

Na majd meglátjuk. Viszont a jövő havi tapolcai kirándulás olyan jó lenne, ha összejönne... bár mindig pont az nem jön össze nekünk a barátnőimmel, amit jó előre beszervezünk. Pl úgy volt, hogy szeptemberben elmegyünk pár napra egyik barátnőmmel, a barátjával meg még egy sráccal Gyulára 4-5 napra, de ez már nem fog összejönni, mert mégsem adják ki nekünk a házat, amit kinéztünk... Most a Bükkbe változtattuk meg a tervet, hát..
Csak egyszer jönne össze végre egy olyan nyár, hogy kicsit jobban el tudnánk menni sok helyre, és ne mindig a munka meg a tanulás meg a kötelességek lennének!! Végül is egyszer élünk, és ki tudja, mit hoz a holnap...

Tegnap is egy olyan régi, aranyos, gyakran nálunk fekvő beteg néni került vissza hozzánk az osztályra, aki a napokban agyvérzést kapott, és most alig tud magáról, és szörnyű, ahogy kinéz, amilyen állapotban van... mivé lehet az ember pár perc alatt is.. pedig olyan aranyos néni volt..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat