Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
változás

Sziasztok!

hmm, hát régen írtam, de most azt hiszem, hogy itt az ideje.. elolvastam az eddigi összes naplóbejegyzésemet, és rájöttem, h Te szt Isten, 600 sok nap alatt mennyire meg lehet változni.. az majdnem 2 év, és az hagyján h külsőleg, de belsőleg mennyire fejlődőképes egy olyan lény mint az ember.. jó, ez most egoistának tűnik, hogy azt mondom, juhúú, értem.. (az érés lelki fejlődés:) vagyisszal itt most így értettem.
mivel én írock, természtesen magamról fogok beszélni főleg:)

régebben, lásd két éve, mennyire más dologk foglalkoztattak.. de hiszen ez így van rendjén, nem? hisz 15 évesen nem indulok a világbékére, most viszont már érdekel némileg a politika, és annak alfajai..
vagy a fiúk. akkor arra vágytam, hogy mindenképp legyen valaki. most meg arra vágyom, hogy Ő legyen! az érzések csiszolódnak és kifejlődnek.
vagy itt a suli.. jövőre érettségi és hajajaj. a mindennapos gyomorgörcs már helyből megvan, nem tudom, h mi lehet az idén érettségizőkkel, sztm fel se tudnék kelni reggelente, ha tudnám, h úristen 2 hónap és érettségi. vagy nézzük a barátokkal kapcsoaltos dolgokat..
akiknek igazán fontos vagyok, azok még most is velem vannak, akár 10év távlatából. akik nem bírtak ki, lepattantak. már vagyok annyira jó emberismerő, h tudom, ki h közeledik. ezt pár éve még nem mondhattam el magamról. akkor a gondok kevesebben voltak nálam is, hisz ahogy nő az éveid száma, a gondok száma is egyenesen arányosan nő vele..
hmm, most midnenki asziszi, h én marhára komoly és bölcs szeretnék lenni.. pedig nem, csak 2 évet összefoglaltam, h ha esetleg egy év múlva elolvasnám a gondolataimat, megin kuncoghassak egy jót rajta, hiszen most is ezt tettem a régebi bejegyzésekkel..

a drága barátaimnak ezúton is köszönöm h vannak nekem, itt értem Szabri-babyt, Dóri-bnőmet, Tomikát:), a csajokat, Krisztiket, azokat akik jobbá tesznek, és azokat, akik züllesztenek, egyaránt:) hisz az is kell az életembe. mijjjen rossz is lenne enélkül:)
de fokozott figyelmet kérek Daninak, hiszen Dani az Dani, ésés Ő az Ő:) vigyázz magadra!
lassan zárom soraimat, sose, hangsúlyozom sose engedd el az esélyt, de ha vki 3 hónapig állítja neked, h NEM, gondolkozz el rajta, h Ő többet tud nálad, és ezér mond nemet.. KÖSZÖNÖM NEKED!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat