Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-05-06

Vadász leszek ha nagy leszek...:)

Most épp egy Főiskolán tanulok, és vadgazdász szakirányon vagyok!Szóval buli az élet!Mindenki használja ki amíg fiatal(és főiskolás), mert utánna jön a nagy betűs ,(mondom) NAGY BETŰS élet!
Puszika mindenkinek..,

Jah, és van egy viccem!Hosszú lesz ám!

A rózsaszín polietilén ping-pong labda esete!

Élt egy házaspár magányosan. Házasságuk után nemsokkal született egy szép kisfiuk.Az apa elhatározta hogy nem kényezteti el a fiát, ezért az első születésnapjára vett neki 3 darab rózsaszín polietilén ping- pong labdát. Ahogy telt az idő a kisfiú cseperedett, és elérkezett az idő hogy beírassák ovodába! Hát ezt meg kellett ünnepelni, de megintcsak nem akarta elkényeztetni a fiát, így megint 3 rózsaszín polietilén ping-pong labdát vett neki az apja.
A kisfiú ovoda után elkezdte az iskolát is. A nagy napon megkérdezte tőle az öreg hogy mit vegyen neki. A fiú csak ennyit mondott: Ídesapám, ne verje magát nagy költségekbe. Vegyen nekem 3 rózsaszín polietilén ping-pong labdát. Hát az apa örült hogy iylen szerény kívánsága van a fiának, és teljesítette.
Elvégzte a fiú az általános iskolát, és a szülei be akarták iatni gimnáziumba. A ballagáson megint megkérdezte az apa hogy mit vegyen a fiának. Úgy gondolta hogy majd vesz neki egy szép biciklit, de a fiú megint csak ugyanazt mondta: Ídesapám ne verje magát nagy költségekbe.Vegyen nekem 3 rózsaszín polietilén ping-ponglabdát. Az öreg meg is vette.
Eljött az érettségi, ami kitünőre sikerül a fiúnak. Így valami nagy dologgal akarták meglepni. Egy autót akartak venni neki, de ő csak megint 3 rózsaszín polietilén ping-ponglabdát kért.
Múlt az idő, a fiú befejezte az egyetemet, és összeházasodott a barátnőjével. Az apa nászajándékba egy házat akart venni neki. Dea fiú megint csak annyit modnott, Édesapám, ne verje magát nagy költségekbe, vegyen nekem 3 rózsaszín polietilén ping-pong labdát.
A fiú elkezdett dolgozni egy cégnél. Vezető beosztást kapott, egyszer ment haza a munkából, és elütötte egy autó. A kórházba vitték. Az édesapja bement hozzá, és beszélgettek...(a fiú a halálán volt.)
Kisfiam tehetek érted valamit?Mitől lennél jobban?Vegyek neked valamit?
Édesapám, nekem adjon csak 3 rózsaszín polietilén ping- pong labdát!
De fiam, kérlek áruld el hogy minek kellett neked az a sok rózsaszín polietilén ping-pong labda.
Jól van édesapám elmondom..., nneeekkkeeemmm aa aazééért kee kkeelleettt aa zzz a ssook ping- pong labda.... bbbííííííííííííííííííííííííííííííí!(meghalt...) :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat