Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-05-07

Ha minden igaz néhány óra és új családtagok érkeznek:D Cipő és Zokni:) Picit árulásnak érzem Pici miatt...
Olyan ciki, mert semmit sem vettünk anyumnak:( Ha hazajönnek el kéne mennünk öcsivel. De ha ő meg a görkékkel akar foglalkozni? Egyedül pedig nem megyek a Pólusba...Főleg mert azt se tudom, mit vegyünk...
Tegnap tök jó volt talizni Orsival meg Ákossal!!!!! Ákossal táncoltam is:)Na jó, amit én csináltam az nem nevezhető táncnak, de akkor is jó volt:D Ő viszont egyszer olyan jól bepörgetett, hogy csak néztem:DD Meg Nojmival a Man in Black tánc:)))) Vajon a csajszi látta a kamerában? Jah erről jut ezembe: Nojmival csomószor megcsináltuk azt, hogy fordítva mentünk le a mozgólépcsőn.Így hát gondoltam most egyedül is lemegyek úgy, de aztán megszólalt egy hang.Pontosan nem emlékszem arra, hogy mit mondott, de a lényeg az volt, hogy kérdezte hogy meg akarok sérülni, és hogy hívja e a mentőt? Jah és, hogy anyukám is bizti örülne nekem vagy vmi ilyesmit szólt be.Olyan ciki volt!!!
Milántól bocsánatot kértem.Ebben sem vagyok normális... Ő mikor kért tőlem bocsánatot azért, amit tett???? SOHA
Burgerben áramszünet volt!!! Tök sötét volt a WCben:DD
Zsófi remélem már jobban van!!!
Eszti öngyilkos akar lenni!Mindig leszedi a szűrő fejét és a sajátja pedig tök közel van hozzá!!! Mi lesz ha egyszer túl közel rakja??? Tuti és ez most így durva de szó szerint felnyársalná a fejét! Annyira lökött!!!

Jah és mindenki nézze ma a Daredevilt, legalábbis addig amíg a The Calling zenéje megy alatta:D

Elolvastam a Déwides részt a naplómban:ÚRISTEN MEKKORA EGY NAÍV BAROM VAGYOK!!!!!! Hogy hihettem el, hogy velem másképp viselkedik!!!??? Hogy azért nem mondja el az egy éjszakás szöveget, mert komolyan gondolja velem??? Hogy igaz volt ez: Érzem, hogy Te más milyen lány vagy... Áhhhhh de hülye voltam!!És az István is!!!!!!!Ő se ismeri hiába elvileg nagyon jó barátok!!!!
Bárcsak aznap ért volna véget!!!Egy jó emlékként és nem csalódásként!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat