Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-06-13

Hát igen! Eljött a várva várt ill. gyűlölt nap! Lassan készülődnöm kéne, ahelyett, hogy itt firkálgatok a naplóba, de hát ezt muszáj feljegyeznem az utókornak, ha egyszer majd vissza akarok emlékezni! Mindjárt itt a Kármen, Bálint, Viki aztán usgyi az usgyival Pápára, ahol "eltöltöttem" életem utóbbi két évét! Nem is tudom igazán, mi fog hiányozni, talán a mindennapos marhulások egymással, amit persze senki sem vett komolyan! Vagyok azok a bizonyos unalmas napok, amikor már a hátunk közepére sem kívántuk a tanórákat, vagy ami még a legjobb a hóban elakadt órák, amit mindig reménykedve éltünk át, hogy egyszer majd talán bejutunk a kívánt városba attól függően, hogy épp hol akadtunk el!
Na a lényeg, hogy egy bizonyítványt biztos, hogy hozok haza, de ha egy kis szerencsém van, akkor talán még kettőt is :) Hát remélem az utóbbi lesz, mert igaz, hogy most lusta voltam készülni keményen, de a két év alatt megdolgoztam azokért a bizonyos jegyekért! Jujj, de szeretnék már a banketten mulatni az időt a többiekkel! Ki tudja, talán az lesz az utolsó, hogy úgy együtt voltunk! :( Bár nem sűrűn mondható el, hogy teljes volt a tanórákon a létszám :D, valaki mindig hiányzott!
Nah, megyek öltözni, aztán már mint említettem usgyi...a 3 vizsgából következik a várva vagy talán még sem annyira várva várt utolsó, ami hát remélem nem lesz vészes, aztán pedig sajnos fel kell nőni és élni az életet! Vége a kényelmes "gyermeki" életnek! De hát egyszer mindennek vége és alkalmazkodni pedig kell, mert mint tudjuk, aki nem alkalmazkodik az elvész! :D Na tessék, ezt aztán jól megfogalmaztam!!! Na már csak rá kéne vennem magam, hogy irány felöltözni, mert egy szál pólóba érdekesen venné ki magát ha úgy állítanék be vizsgára, főleg mivel az első körben benn leszek, hisz' oly' hatalmas az osztályunk, hogy hihetetlen! :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat