Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-06-21

Szijjjja kics naplócskám!!!!!

Most értem haza nem rééég az érettségirőőől...
mindösssze 8órahossszát vártam,h elmondhassam azt amit tudok....ez volt a lerossszabb : a VÁRAKOZÁS és közbe az ideg,a semmitevéééés érzéééééése,jah meg persze a mindent elfelejtés...wááá
a tanárok nagggyon kedvesek voltak,kelllemesen csalódtam az érettségibe,bár még nem kiabálom el,mert az eredményt csak pénteken tudjuk meg 2kóóó,deh az is úgyis csúszni fog...
borzasztó nagy teher esett le a vállamról...végre 1x nem a latin fog ébreszteni és nem fogom azon enni magam,h óóó még 1x elolvasom,hanem ÉLVEZHETEM én is 1picit a nyarat!!!! jupppiiiiii ;) és most má minden erőmmmel a tapétázásra koncentrálhatok és a szombaton a fél 11-es sebészeti időőpontomra...nah az még megint szééééép lesz..
egész nap azon pörögtem,h foggadjunk le fogom enni magam még érettségi előtt+ilyenek,aztán szerencsére megúsztam és mikóóó jöttünk haza ettem fagyit...és lááááámm leettem magam...hehehe...nem is én lettem vóóóóna... :))
úúúúú hajjjjak-e micsoda fellélegezés...el se tom mondani...
1vmijjjé viszont nagggoyn rossszt,h vééége a latin érettséginek...a tanárnőőő miatt...nagggyon fog hiányozni...naggggyon szeresssem őőőt :)))

nah most megyek,elmegyek sztem Bóbitámhoz és megsétáltatom a kis vacak seggggit... :))
remélem meg lesz az 5-öm latinbóóóól....szoríííííííííííts nekem babám
csokika ;)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat